Dades

Website

2019

Digitalt overblik over Dades' portefølje

Vi har leveret: Front-end, Back-end, Integrationer.
Design af Ehrhorn Hummerston.

Dades har med deres nye site fået et site, som er optimeret efter nutidens standarder. Responsivt og med et brugervenligt CMS (WordPress) til styring af indhold. Sitet er integreret med Dades’ interne systemer således, at så mange manuelle processer som muligt er automatiseret i forbindelse med vedligeholdelse af sitet.

Sitet er udviklet i WordPress og af eksterne systemer bruges der bl.a. CookieBot til styring af cookies. Der er tænkt sikkerhed ind så risikoen for, at sitet kan hackes er minimal.

Fra starten af processen har været tænkt performance ind i opbygningen af det nye site. Ved lanceringen scorede sitet 97/100 på mobil og 99/100 på desktop ved brug af Googles eget Pagespeed-værktøj. Hvis du vil læse mere om, hvordan vi optimerer sites kan du læse nærmere om vores metoder på audits.pandiweb.dk

I forbindelse med lanceringen blev der oprettet 301-redirects, som sikrede, at gamle URL-adresser pegede over på de nye. Dette sikrede, at indhold på Dades’ gamle side blev viderestillet korrekt, når folk besøgte siden via Google i den første tid. Det fortalte ligeledes Google, hvilke nye adresser, som indhold havde fået således, at Dades ikke mistede rangering.

Vi indgår ofte i setups, hvor et designbureau leverer designet og vi så står for at sætte strøm til løsningen. På den måde har vi stor erfaring i samarbejde med designbureauer. I denne case blev designet udarbejdet  af Ehrhorn Hummerston, som vi arbejdede tæt sammen med fra start til slut i forløbet.

På baggrund af vores store erfaring som teknisk samarbejdspartner har vi lavet en blogserie om emnet henvendt til kreative bureauer. Du finder oversigt over indlæggende i serien her.

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Jeg vil gerne ringes op