Arthur Hotels

Kategori
Website
Vores rolle
Backend
Design
Frontend
Projektledelse
Besøg

Arthur Hotels er en samling af hotellerne Kong Arthur og Ibsens Hotel, der begge ligger i det indre København. Fælles for dem begge er, at kvalitet er i højsædet, så derfor skulle deres nye website selvfølgelig også være det.

De ønskede et nyt website, der bedre kunne præsentere hotellerne og give et indblik i den gode oplevelse, som de besøgende møder på begge hoteller. Opgaven blev at designe og udvikle et website, der kunne favne begge hoteller i én løsning.

Udfordring

Arthur Hotels havde et eksisterende website, som bar præg af, at have mange år på bagen. Det var tungt at arbejde med og gav generelt set ikke en god nok brugeroplevelse. Derfor var det vigtigt for Arthur Hotels at starte forfra med et nyt look and feel på websitet, og en funktionalitet, der samtidig gav en brugeroplevelse, som er on pair med den, som besøgende på de to hoteller møder.

Et andet fokusområde for Arthur Hotels var mobiloplevelsen, der på det gamle site ikke var eksisterende. Her skulle være stor fokus på nem navigation og hurtig booking.

Løsning

Arthur Hotels nye løsning er placeret på WordPress og er bygget op fra bunden i sit eget tema med nøje udvalgte plugins således, at performance er så høj som mulig.

Hvert hotel har sin egne farve og visuelle stil, men stadig forankret i samme oplevelse således, at den besøgende kan føle sammenhængen når de navigerer på tværs af sitet.