Four Design

Kategori
Website
Vores rolle
Backend
Design
Frontend
Besøg

Four Design er et internationalt møbelfirma, der leverer skræddersyede high end møbler i sublim kvalitet. Brandet er en del af Ocee International, der ejer flere møbelbrands. Four Design ønskede at skabe en tidsvarende onlineløsning, der bedre kunne favne brandet og videreudvikles til de andre Ocee International brands.

Udfordring

Four Design ønskede en komplet website-løsning, som integrerede et overordnet design på tværs af 3 af virksomhedens brands. De 3 sites skulle bygges op med samme struktur, men differentieres i indhold og brands. Løsningen skulle bygges så fleksibelt, at det ville være muligt at udvide med ny funktionalitet, herunder integration til ERP, i fremtiden. Four Design ønskede at bibeholde WordPress, som de også benyttede på deres tidligere site.

Løsning

Løsningen er placeret på WordPress-platformen med WooCommeerce. WordPress med WooCommcerce indeholder både muligheden for at bygge et solidt udstillingsvindue op nu og her, mens det på sigt giver muligheden for at udvide med shop uden at skulle skrive det hele forfra. Sitet er bygget som WordPress-multisite. Dette gør, at Four Design let kan administrere alle 3 sites fra samme admin uden at skulle benytte 3 forskellige logins.