Kompetencer

Teknisk rådgivning

Integrationer

CMS-udvikling

Software-udvikling

Kampagnesider

HTML5-banners

E-commerce

Konverteringsoptimering

SEO

Samarbejde

Et samarbejde med os vil altid være baseret på solid kommunikation i øjenhøjde. Vi prøver ikke at lyde klogere end vi er og tager gerne det tekniske på et niveau, der er til at forstå for almindelige mennesker. Vores projektledere fungerer som bindeled og oversætter mellem vores udviklere og kunden.

 

Kontakt os for samarbejde

Fleksibilitet

Vores forholdsvis store udviklingsressource gør det muligt at løfte de opgaver du måtte have, når du har dem. Vi forsøger så vidt muligt at tilpasse vores arbejdsdag efter de projekter, som du gerne vil have ud over rampen.

Ingen outsourcing

Vi tror på, at projekter bliver bedst når de mennesker der skal lave arbejdet er helt med på, hvordan kunden ønsker det. Hele vores hold sidder på Frederiksberg, og der er således ikke langt fra kunden til den udvikler, der skal løse opgaven. Er der behov for det tager vi også altid udviklerne med på møderne, så der er en klar forståelse for, hvad der er vigtigt i projektet.

Forståelse

Du behøver ikke forstå hvad HTML5, CSS3, PHP og MySQL gør. Du vil bare gerne have det virker. Vores projektledere kan snakke både udviklernes og almindelige menneskers sprog. De vil derfor være et uundværligt talerør, som sikrer, at det udviklerne laver, rent faktisk er som du gerne vil have det.

Vejledning

Vi er ikke bange for at reklamere med, at vi ved utrolig meget om, hvad der virker i den digitale verden. Vi vil meget gerne vejlede dig og være med til at gøre din næste løsning til den rigtige på den lange bane.

Teknologi

Vi arbejder med en lang række teknologier, og kan uden tvivl hjælpe jer, hvis jeres nuværende eller fremtidige løsning skal udføres i nedenstående. Er du i tvivl kan vi også altid undersøge og vejlede omkring, hvad der passer til jer. Vi arbejder primært i:

 

WordPress & WooCommerce
Magento
Laravel