Kompetencer

Teknisk rådgivning

Integrationer

CMS-udvikling

Software-udvikling

Kampagnesider

HTML5-banners

E-commerce

Konverteringsoptimering

SEO

Supplerende services

Partnerskab

Vi ser ikke os selv som en leverandør og det skal du heller ikke gøre. Hvis vi skal arbejde sammen er det et samarbejde og et partnerskab. Et fælles team, der laver den bedste løsning til jer og jeres forretning. Vi er jeres Peter Schmeichel når der er noget der skal reddes og jeres Jon Dahl når der er noget der skal i kassen. Ja, det er faktisk Jon Dahl, der har scoret flest mål på det danske landshold.

 

Kontakt os for partnerskab

Tillid

Hvis vi skal arbejde sammen bliver der nødt til at være tillid os imellem. Vi har kun jeres bedste for øje. Tillid er noget man skal gøre sig fortjent til, og det skal vi nok, men I skal være indstillet på at give os chancen for at bevise det. Vi kan ikke score mål for jer, hvis I ikke tør spille bolden til os.

Forståelse

Du behøver ikke forstå hvad HTML5, CSS3, PHP og MySQL gør. Du vil bare gerne have det virker. Vores projektledere kan snakke både udviklernes og almindelige menneskers sprog. De vil derfor være et uundværligt talerør, som sikrer, at det udviklerne laver, rent faktisk er som I gerne vil have det.

Vejledning

Vi er ikke bange for at reklamere med, at vi ved utrolig meget om, hvad der virker i den digitale verden. Vi vil meget gerne vejlede dig og være med til at gøre din næste løsning til den rigtige på den lange bane.

Teknologi

Vi arbejder med en lang række teknologier, og kan uden tvivl hjælpe jer, hvis jeres nuværende eller fremtidige løsning skal udføres i nedenstående. Er du i tvivl kan vi også altid undersøge og vejlede omkring, hvad der passer til jer. Vi arbejder primært i:

 

WordPress & WooCommerce
Magento
Laravel