Projekter

Hos Pandi Web har vi mere end 12 års erfaring med at levere solide digitale løsninger. Nedenfor finder du et udsnit af de projekter, som vi er mest stolte af at have lavet. Vi lever primært af referencer, hvorfor de langvarige og gode samarbejder er det vigtigste for os. Vi siger derfor også kun ja til opgaver, som er noget vi mener vi kan løse 100% tilfredsstillende.

cases

index

SOFACOMPANY
Planner
2023
SOFACOMPANY ønskede en 3D-konfigurator til deres online-kunder og deres medarbejdere i deres showrooms. Valget faldt på vores Planner-platform, som vi tilpassede de specifikke behov. Det betyder, at medarbejdere i showroom har flere muligheder end de kunder der køber online og har nogle andre behov.
Darlings of Chelsea (Planner)
Planner
2023
Darlings of Chelsea fra Storbritannien ønskede en 3D-konfigurator, der kunne bringe deres online-kunder tættere på en in-store experience på deres website. Valget faldt på vores Planner-platform, der er tilpasset til at matche lige netop deres behov.
Roskilde Festival
Integration / Webshop
2023
Roskilde Festival ønskede en webshop til at sælge campingområder og festivalprodukter i en begrænset periode. Vi hjalp dem med at oprette en Shopify-shop og tilføje et produktreservationssystem ved hjælp af Pairy.
Ergoterapeutforeningen – Ferieberegner
Systemudvikling
2023
Har du også svært ved at forstå ferieloven? Så prøv Ergoterapeutforeningens ferieberegner. Vi har udviklet og integreret ferieberegneren, så du altid har styr på dine feriedage.
Multiform
Website
2023
Vi hjalp Multiform med at skabe en webshop der var tro mod deres brand og stil. Så står du med overvejelser om at vælge nyt køkken, så slå vejen forbi Multiforms website.
Astalou
Webshop
2023
Find dit næste must-have hos Astalou – et univers af skønhed og velværeprodukter. Vi har været så heldige at få lov til at udvikle deres Shopify Webshop.
Panacea
Webshop
2023
Panacea’s mission er at producere forbrugsvarer som bidrager til den gængse sundhed, og som ikke skader naturen under dets fremstilling. Du kan derfor shoppe med god samvittighed på Panacea’s webshop, som vi har hjulpet dem med at sætte op.
Mountain Top
Webshop
2023
Mountain Top, en af de førende producenter af covers til Pickup trucks. De kombinerer dygtigt håndværk med robuste og stilfulde løsninger til bilentusiaster over hele verden. Vi udviklede en Shopify-løsning til at imødekomme kunder fra hele verden og tilføjede en smart ‘bilvælger’ for en mere problemfri og præcis shoppingoplevelse.
Make Nordic
Planner
2023
Make Nordic stræbte efter en online tilstedeværelse, der stod side om side med kvaliteten og æstetikken af deres møbler. Vi hjalp dem med at skabe en ny Shopify-webshop, der afspejler deres brand. Vi tilføjede også en innovativ 3D produktkonfigurator for en interaktiv shoppingoplevelse.
Optimo
Webshop
2023
Optimo trængte til et facelift, for at vise deres premium produkter fra den bedst mulige måde. Vi har derfor hjulpet dem med at lave forskellige animationer, og med med at opsætte den visuelle del af webshoppen i WordPress.
Ritzau
Website
2023
Ritzau er et af Danmarks største nyhedsbureauer, der leverer nyheder til både aviser, radio- og tv-stationer og websites. Næste gang du skal læse dine nyheder hos Ritzau, kan du glæde dig over den nyhedsoversigt der blandt andet findes på deres nye Website bygget på WordPress. Vi er glade for at have hjulpet Ritzau med alt logikken bag deres nye website.
Respace
Systemudvikling
2023
Respace er ikke bare endnu en ejendomsportal. Respace er en online markedsplads, der revolutionerer måden erhvervslokaler bliver fundet, udlejet og solgt på. Hvad enten det er kontorer, restauranter eller butikslokaler. Vi har gjort det nemt for brugeren at navigere rundt og finde den rette data hurtigt. For Respace har vi hjulpet med website, integration og systemudvikling.
Veltek
Statistiksystem
2023
Veltek har igennem en årrække kørt med det samme system, som har fungerer fint, men som ikke fungerede helt optimalt i forhold til nye tiltag. Vi har derfor genskabt systemet i en ny version, så det nye kan kapere endnu mere data, som vi har været med til at formidle.
Preseed Ventures
Website
2023
PreSeed Ventures investerer i tech-drevede startups og har blandt andet hjulpet Vivino, Lunar og Good Monday. Vi er glade for at have hjulpet PreSeed Ventures med et helt nyt og lækkert website.
Danske Fysioterapeuter – Ferieberegner
Systemudvikling
2023
Få styr på om du har ferie til gode med Danske Fysioterapeuter’s ferieberegner. Lavet og udviklet af os.
Endeavour
Webshop
2022
Nikolaj Kirk og Mikkel Marrbjerg er indbegrebet af kvalitet, så derfor er vi utrolig stolte over, at de valgte at bruge os til etableringen af deres nye Shopify webshop. Giv den et kig, du vil helt sikkert blive fristet af de lækre produkter (på et site vi selv synes er ret fedt)!
IMO Carwash
Website / Systemudvikling
2022
Næste gang din bil skal vaskes synes vi, at du skal prøve at køre forbi en af vaskene fra IMO Carwash. Vi har stået for hele deres website i Danmark samt udvikling og integration til deres medlemsplatform. Enjoy!
PlanBørnefonden – Website
Website – Teknisk partner
2022
Vi har fået lov at hjælpe PlanBørnefonden med udviklingen af deres nye website. Design blev leveret fra en designpartner og bragt til live af os. Vi er stolte over, at kunne sætte vores navn på den tekniske del af PlanBornefonden.dk og deres bagvedliggende sponsorplatform.
Øregård Gymnasium
Website – Teknisk partner
2021
På Øregårds nye website blev vi tilknyttet som teknisk partner til et kreativt bureau. Det var vores opgave at bringe designet til live på web og det synes vi selv lykkedes meget godt. Tag et kig på sitet og se om du kan give os ret. Sitet er bygget på WordPress.
Tommaso
Webshop
2021
Vi behøver næsten ikke sige mere end italienske specialiteter før ens mundvand løber i vand. Hvis du så tager et kig på webshoppen fra Tommaso bliver det nok lidt svært at holde sig fra at lægge noget i kurven. Men det gør heller ikke noget, det er nemlig os der har fået lov at lave webshoppen for Tommaso. Den er bygget på Shopify.
Momkind
Webshop
2021
Kan et bureau bestående af 95% mænd designe og udvikle en webshop henvendt til mødre? I ligestillingens navn siger vi selvfølgelig ja! momkind oplevede efter lanceringen en fremgang i både besøg og konverteringsrate. Vi siger ikke, at det er vores fortjeneste alene, men vi siger at svaret på spørgsmålet er ja. Bedøm selv resultatet. Nanna fra momkind skrev selv i forbindelse med lanceringen: “Da jeg gik til Pandi Web i sommeren sidste år, tænkte jeg: “Bum bum, to måneder MAX, og så er der en hjemmeside!” Not… ???????? ???? For når man samarbejder med et team der giver sig tid til at forstå kunden, lytter og er passioneret omkring projektet – og når kunden (mig) er liiiiidt perfektionistisk, så tager ting tid ????????‍♀️ Men holy smokes, jeg er glad for resultatet. Og siden vi lancerede for et par dage siden, ser vi øget salg og øget basket size. BUM! Spæde tal, men jeg tillader mig at fejre!” Shoppen er placeret på WooCommerce og er integreret med e-conomic.
FourDesign
Website
2021
Four Design er gået i luften med deres nye website, der skulle hjælpe med at overskueliggøre produkterne og bringe brandet ind i en ny tidsalder digitalt. Vi har hjulpet med hele design og udviklingsprocessen. Løsningen er placeret på WordPress.
Nationalmuseet
Integration
2021
Har du nogensinde været på Nationalmuseet? Uanset om du har eller ej synes vi du skal rydde næste lørdag og tage derind. Du skal selvfølgelig bestille din billet online så du kan se hele det billetflow, som vi har været med til at udvikle. Så får du hele 2 oplevelser med i prisen. Hele logikken er håndteret ovenpå vores integrationsplatform, der taler sammen med Shopify og Navision.
ETF
Systemudvikling
2021
Ergoterapeutforeningen (ETF) er en faglig foreningen, der varetager forhold omkring løn, arbejdsliv og faglighed for deres 9.500 medlemmer, bestående af ergoterapeuter og ergoterapeutstuderende.
Plan Børnefonden – Sponsorplatform
Systemudvikling
2021
PlanBørnefonden er et af vores nye hjertebørn. Hvis du ikke allerede er med til at give en tryg barndom til et barn i udlandet synes vi du skal gøre det. Både for barnet og din egen skyld. Man får det godt af at gøre ting for andre, og så får du også muligheden for at opleve sponsorplatformen, som vi har udviklet i samarbejde med PlanBørnefonden. Vi har udviklet platformen fra bunden.
Llarsen
Webshop
2021
LLarsen kan være stedet, hvor du køber dit næste ur. Udover at have super lækre ure, så har LLarsen nu også en virkelig lækker webshop, som vi har hjulpet dem med at udvikle. Løsningen er placeret på Shopify.
KHF
Website
2021
Knud Højgaard Fonden skal selvfølgelig have et site, der afspejler alle de gode ting, som fonden gør i samfundet. Vi er derfor glade for, at vi har været med til at udvikle sitet. Det er placeret på WordPress.
Sprit & Co
Systemudvikling
2021
Louisiana
Webshop
2020
WWF
Kampagnesite
2019
Hoff & Sørensen Arkitekter
Website
2019
Royal Copenhagen
Kampagnesite
2018
Kampagnesite for Royal Copenhagens nye serie Blomst.
Muuto
Webshop
2017
Lindpro
Website
2017
Veltek
Systemudvikling
2017
Royal Copenhagen
Kampagnesite
2017
Royal Copenhagen – The art project
Augustinus Fonden
Website
2017
DR
Website
2017
Hvad er public service? Dette ville DR forsøge at formidle til danskerne ved hjæp af et mobil kampagne site, der med en humoristisk vinkel angreb dette ømtålelige emne. Vi udviklede i tæt samarbejde med DR, alt fra idé til udførelse.
GoGift
Systemudvikling
2016
Du køber gavekortet online og sender direkte til modtageren. Modtager indløser gavekortet direkte i butikken via sin smartphone. GoGift-platformen er udviklet i som et custom back end-system og med en tilkoblet front end-løsning i Laravel.
KEA
Website
2016
Keaconnect.dk er et kampagnesite, der har til hensigt at markedsføre KEAs praksisrettede uddannelser samt generelt at øge kendskabet til KEA.
Le Fix
Webshop
2016
Design og udvikling af Le Fix webshop.
Templafy
Website
2016
Templafy hjælper din virksomhed med at strømline jeres brand og sikre, at alle dine præsentationer, dokumenter mm. overholder virksomhedens brand-guidelines.
JydskTagteknik
Kampagnesite
2016
DSB
Bannere
2015
Haribo
Kampagnesite
2015
Ved hjælp af en QR-kode, kunne man scanne sin Haribo julekalender, og hverdag opleve et nyt spil udviklet af os.
Lab

Vi elsker at innovere os og eksperimentere. Når vi ikke arbejder med vores kunder skaber vi nye produkter og prøver nye idéer og teknologier af. Pandi Web Lab er et resultat af dette.