Muuto Planner

Kategori
Systemudvikling
Vores rolle
Backend
Frontend

Muuto er et skandinavisk møbelbrand, der tilbyder designermøbler i hele verden. Muuto er garant for design i topklasse og stærk kvalitet. Hvordan giver vi de forhandlere og kunder muligheden for at designe og sammenstykke deres møbler på den bedst mulige måde online.

Udfordring

Muuto havde gennemsøgt markedet for en møbelkonfigurator, der kunne benyttes til at give en solid digital oplevelse ifbm. design og konfiguration af Muutos møbler online. Der var dog ingen af de eksisterende løsninger, som levede op til de krav og ønsker Muuto havde til æstetik, design og funktionalitet.

Løsning

Løsningen blev derfor at bygge “Planneren” fra bunden. Dette gav Muuto fuldstændig kontrol ift. brugeroplevelse, funktionalitet og design. Vores designere arbejdede tæt sammen med Muuto for at sikre et design, som levede op til Muutos forventninger.

Vores programmører har efterfølgende udviklet hele motoren bag planneren, som lever op til de krav Muuto har og havde til funktionalitet. Løsningen er bygget så fleksibel, at det løbende har været muligt at udvide med ny funktionalitet når der har været behov for det.

Teknologi

Planneren er udviklet med Laravel som framework. Frontenden er kodet i vue.js og 3D-renderingen foregår i Three.js.

Det har gennem hele processen været vigtigt for Muuto, at processen skulle være agil. Derfor er serier løbende blevet designet og udgivet i stedet for at samle det hele og udgive på én gang.