SOFACOMPANY

Kategori
Integrationer
Planner
Systemudvikling
Vores rolle
Backend
Frontend
Integration
Laravel
Projektledelse
Teknisk sparringspartner
Besøg

SOFACOMPANY er et dansk møbelbrand, der de senere år er blevet en international spiller på flere markeder end det danske. Essensen i virksomhedens produkter er kvalitet og solidt design. SOFACOMPANY ønskede en konfigurationsløsning, der gjorde det muligt at afspejle de værdier i en solid brugeroplevelse.

Udfordring
Hvordan giver man slutkunden mulighed for at få en in-store experience online når de ikke fysisk kan sætte sig i sofaen og prøve den?

Platform
Valget faldt på vores Planner-platform. Platformen er bygget så den ud af boksen har en lang række funktionaliteter, der gør det let for virksomheden at vise sine produkter i 3D og give slutkunderne mulighed for at bygge deres eget produkt.

Platformen er også udviklet således, at vi kan tilpasse det visuelle indtryk og skræddersy eventuelle funktioner til den enkelte virksomhed. Det er derfor en platform, som gør det let at komme i gang med at vise og sælge sine produkter i 3D, men samtidig gør det muligt at få tilpasset og udbygget løsningen løbende.

Det bringer slutkunden tættere på den oplevelse, som de ville få i et showroom. Med muligheden for at gemme konfigurationer har kunderne også mulighed for at starte oplevelsen derhjemme og slutte den nede i showroomet, hvor en konsulent kan gennemgå sofaen sammen med kunden.

Løsning
For SOFACOMPANY er platformen blevet integreret med deres e-commerce-system (Magento), som gør det muligt for slutkunden at designe sin sofa og derefter lægge den i kurven og gennemføre et køb.

Platformen gør det muligt for os løbende at udvide valgmulighederne når SOFACOMPANY udvider med nye produkter.

Planneren er opsat med flere sprog og valutaer således, at den kan bruges på tværs af de markeder, hvor SOFACOMPANY er repræsenteret.

Integration
Udover integrationen til SOFACOMPANYs  e-commerce-platform er platformen også integreret direkte med den platform, hvor de har deres 3D-filer. Dette gør, at 3D-filer automatisk hentes ind i Planneren og vises korrekt. Det gør også, at ændringer til 3D-filer ikke manuelt skal uploades flere steder, men automatisk opdateres når der sker ændringer.

Genvejstaster
Skift produktfamilie

Gem og del
Skift land og valuta