Darlings of Chelsea

For Darlings of Chelsea byggede vi en 3D konfigurator, som bragte deres online-kunder tættere på en in-store experience. Se casen her.
Kategori
Integrationer
Systemudvikling
Vores rolle
Backend
Design
Frontend
Integration
Laravel

Darlings of Chelsea er en møbelvirksomhed, der ligger i Storbritannien. De er kendt for møbler i fineste kvalitet og et solidt design. De ønskede at skabe en lignende følelse online, som når kunden går ned i butikken  og oplever møblerne.

Udfordring
Hvordan giver vi kunderne muligheden for at opleve vores møbler online på samme måde, som når de står nede i vores butikker?

Platform
Løsningen er en 3D-konfigurator, som er bygget på vores Planner-platform. Platformen er bygget så den ud af boksen har en lang række funktionaliteter, der gør det let for virksomheden at vise sine produkter i 3D og give slutkunderne mulighed for at bygge deres eget produkt.

Platformen er også udviklet således, at vi kan tilpasse det visuelle indtryk og skræddersy eventuelle funktioner til den enkelte virksomhed. Det er derfor en platform, som gør det let at komme i gang med at vise og sælge sine produkter i 3D, men samtidig gør det muligt at få tilpasset og udbygget løsningen løbende.

Løsning
For Darlings of Chelsea er platformen blevet integreret med deres e-commerce-system (Magento), som gør det muligt for slutkunden at designe sin sofa og derefter lægge den i kurven og gennemføre et køb. Platformen er integreret direkte på Darling of Chelseas produktside således, at slutkunden får en udvidet e-commerce oplevelse uden at forlade siden. Vores Planner-platform har også muligheden for integration via en standalone-løsning, som gør, at slutkunden får mere plads at udfolde sig på. Det gør det samtidig også muligt for Darlings of Chelsea at linke direkte til platformen i deres markedsføringsmateriale.

Platformen gør det muligt for os løbende at udvide valgmulighederne når Darlings of Chelsea udvider med nye produkter. Der er også mulighed for at ændre interaktionsmodel og oplevelse på tværs af produktserier. Dette sikrer optimal præsentation af det enkelte produkt.

Integration
Udover integrationen til Darlings of Chelseas e-commerce-platform er platformen også integreret direkte med den platform, hvor de har deres 3D-filer. Dette gør, at 3D-filer automatisk hentes ind i Planneren og vises korrekt. Det gør også, at ændringer til 3D-filer ikke manuelt skal uploades flere steder, men automatisk opdateres når der sker ændringer.

Generator

Brugeren kan via et kontrolpanel indstille, hvordan sofaen skal se ud, og i takt med dette genereres sofaen.