Planner

Kategori
Startup

For nogle år siden designede og udviklede vi Muutos nye 3D-konfigurator, hvor kunder kunne bygge og se deres egne møbler fra Muutos forskellige produktserier. Det blev startskuddet til vores egen Planner-platform, der allerede er bredt ud til flere forskellige lande.

Med de erfaringer vi gjorde os i Muuto-samarbejdet valgte vi at designe og udvikle vores egen Planner-platform. Platformen er indtil videre primært brugt i møbelbranchen, men kan i teorien benyttes i alle virksomheder, der har 3D-filer til deres produkter.

I udgangspunktet er Planner-platformen en platform, der giver dine slutkunder mulighed for at sammensætte og bygge dine produkter i 3D og efterfølgende købe dem på din webshop, downloade konfigurationen eller dele dem. Nedenfor kan du se en række af de features, som vi har inkluderet i vores Planner-platform.

Forskellige interaktionsmodeller:
Du kan vælge mellem 2 forskellige interaktionsmodeller i platformen, og du kan også vælge at bruge dem forskellige på tværs af dine produktserier; Click-To-Place og Generator.

Click-To-Place

Brugeren klikker på de moduler, som vedkommende gerne vil benytte i sin konfiguration. Herefter kan objektet flyttes rundt. Et eksempel på en Planner der bruger Click-To-Place er Sofacompany, der kan ses her.

Generator

Brugeren kan via et kontrolpanel indstille, hvordan sofaen skal se ud, og i takt med dette genereres sofaen. Et eksempel på en Planner, der bruger Generator er Darlings of Chelsea, der kan ses her.

Vis mål på produktet
Valuta
AR

Det er muligt for brugeren at se sin konfiguration i sin egen stue ved at bruge vores Planners AR-værktøj. 
Pt. er denne feature kun understøttet på iOS 16+ enheder, men support tilføjes løbende.

Brugerfeatures

Slutbrugeren kan logge ind og gemme sin konfiguration således, at den kan fortsættes senere. Det er også muligt for brugeren at dele den med andre og downloade den som PDF.

Flere sprog og valuta

Platformen understøtter flere sprog og valuta således, at du kan bruge den på tværs af de markeder du sælger produkterne.

Adminpanel

Du får dit eget adminpanel, som gør det muligt for dig at se statistik over, hvordan slutbrugere bygger i Planneren. Det er også muligt for dig at fremsøge alle konfigurationer, som der er bygget. Dette kan være nyttigt i fysiske butikker, hvor en kunde har bygget hjemmefra. Så kan du hurtigt finde konfigurationen frem.

The Planner Studio

I midten af 2023 var vi endelig klar til at lancere vores platform som sit eget brand. The Planner Studio kom til live og er lanceret som et global-first software. Du kan se vores hjemmeside til Planner Studio her.