ETF

Kategori
Systemudvikling
Vores rolle
Backend
Design
Frontend
Laravel
Progressive Web App (PWA)
Projektledelse
Teknisk sparringspartner
Vue.js
Credits
Her kan der stå noget
Også her
og lige en mere

Ergoterapeutforeningen (ETF) er en faglig foreningen, der varetager forhold omkring løn, arbejdsliv og faglighed for deres 9.500 medlemmer, bestående af ergoterapeuter og ergoterapeutstuderende.

På vegne af deres medlemmer er de ansvarlige for at forhandle om løn og overenskomster på tværs af stillinger og områder.

Hvordan kan vi give medlemmer af ergoterapeutforeningen mulighed for at beregne deres nuværende løn samt give dem et grundlag for lønforhandlinger i overensstemmelse med foreningens overenskomster?

Udfordring

ETF ønskede vores hjælp til at designe og udvikle et digitalt redskab som medlemmerne kan bruge til at skabe overblik over deres nuværende løn eller som grundlag for en lønforhandling.

Den tidligere anvendte lønberegner favnede et bredt udsnit af stillinger indenfor sundhedsfaget. De ønskede derfor en dedikeret lønberegner, som deres medlemmer villle kunne anvende uanset stilling, arbejdsgiver og område.

Det var et vigtigt for ETF, at løsningen blev tilpasset til at fungere på mobil.

Løsning

Lønberegnerens design tager udgangspunkt i genkendeligheden fra den eksisterende lønberegner. Blot med ETFs egen branding og et meget mere nutidigt design, samt med mulighed for at lave en beregning på mobile platforme.

Lønberegneren udvikles som en Progressive Web App. Hvilket sikrer, at den kan anvendes på både Android- og iOS-telefoner uden krav om installation via app-store. Samtidig giver det mulighed for at give en app-like feeling for dem, der gemmer applikationen på sin telefon. Dette kan med PWA lade sig gøre uden at brugeren først skal i App-store eller Google Play Store og godkende et “køb”.

Da overenskomsterne for ETF løbende forhandles, var det derfor en nødvendighed at bygge lønberegneren op om et CMS. Til dette anvendte vi Laravel som framework, sammen med Vue.js og Tailwind for at skabe en så lean applikation som muligt.

Dertil implementerede vi en funktion, der giver brugerne mulighed for at gemme deres beregning, som de vil kunne tage med til en lønforhandling.