Make Nordic

Kategori
Integrationer
Planner
Webshop
Vores rolle
Design
Shopify

Make Nordic er en dansk møbelvirksomhed, der sælger arkitekttegnede kvalitetsmøbler med et skarpt fokus på bæredygtighed og æstetik. De repræsenterer skandinavisk minimalisme kombineret med enestående håndværk. Men hvordan sikrer de, at denne passion og ekspertise præsenteres digitalt, så kunderne får en autentisk oplevelse online?

Tid til fornyelse


Make Nordic stræbte efter en online tilstedeværelse, der stod side om side med kvaliteten og æstetikken af deres møbler. Med en forældet webshop og en begrænset digital oplevelse så de behovet for fornyelse. 

Vi hjalp Make Nordic med at realisere denne vision ved at udvikle en ny Shopify Webshop, der fanger essensen af deres brand. Som prikken over i’et implementerede vi en interaktiv 3D produktkonfigurator, der giver kunderne mulighed for at visualisere og tilpasse produkterne i realtid, inden de træffer deres valg.

Shopify  – den perfekte platform for Make Nordic

Med behovet for at skabe en online platform, der skal afspejle Make Nordics unikke æstetik og kvalitet, blev Shopify valgt som fundament for deres nye webshop. Med denne løsning kunne vi tilbyde en skalerbar, brugervenlig og sikker platform, der nemt kan tilpasses Make Nordics ønsker og behov.

Bring dine produkter til live online

For at forstærke kundernes onlineoplevelse implementerede vi som sagt en avanceret 3D produktkonfigurator, for Make Nordic. Med denne konfigurator kan kunderne dykke ned i en verden af personalisering: De kan for eksempel skræddersy deres egen sofa, vælge om de ønsker en chaiselong tilføjet eller ej, og endda rotere produkterne for at se dem fra alle vinkler. Dette værktøj er mere end bare en digital feature. Det er en invitation til kunderne om at interagere, lege og udforske, indtil de finder præcis det design, der passer til deres hjem. Gennem denne interaktive oplevelse sikrer vi, at kunderne føler sig dybt forbundne med deres valg, før de træffer den endelige beslutning. 

Dybdegående personalisering med ét klik

At give kunderne muligheden for at skræddersy deres produkter var centralt for Make Nordics vision. Med vores produktkonfigurator, der er integreret med Cylindo, kunne vi tilbyde en dybdegående, men samtidig intuitiv oplevelse. Make Nordic’s kunder kan nu nemt vælge mellem et væld af farver og materialer, alt imens de ser deres valg blive til virkelighed på skærmen.

Autentisk design

I samarbejde med Make Nordic har vi skabt al design fra bunden, der er i samspil med deres brandidentitet. Fra de rene linjer og den enkle æstetik til den brugervenlige navigation. Alt blev omhyggeligt overvejet og designet for at skabe en online oplevelse, der føles lige så autentisk som at røre ved et af deres håndværksmæssige møbeldesigns.

Resultat

Resultatet af vores samarbejde med Make Nordic er en digital platform, der ægte spejler mærkets passion for design og kvalitet. Gennem en kombination af en moderne og tidssvarende Shopify webshop og interaktive værktøjer som 3D produktkonfigurator, har vi skabt en online oplevelse, der ikke kun præsenterer produkterne, men også inviterer kunderne ind i Make Nordics univers. Det har været med til at give Make Nordic en stærk position på det digitale marked og sikret, at deres kunder kan opleve det samme niveau af dedikation og håndværk online, som de ville forvente af fysiske, arkitekttegnede møbler.