Roskilde

Kategori
Integrationer
Webshop
Vores rolle
Frontend
Integration

Roskilde Festival er en af Europas største musikfestivaler og tiltrækker hvert år over 100.000 besøgende fra hele verden. De er kendt for sit brede og favnende musikprogram med både etablerede og upcoming kunstnere. Festivalen byder derfor på en unik oplevelse, hvor musikelskere får mulighed for at opdage og nyde forskellige genrer og stilarter. Og feste til lyden af alle tonerne selvfølgelig.

Udfordring

På Roskilde Festivals hjemmeside har du mulighed for at tilkøbe special camping områder samt festival produkter og merchandise. I den forbindelse ønskede Roskilde Festival en specifik webshop for at kunne håndtere salget af dette. Vi har hjulpet Roskilde Festival med at opsætte og tilpasse en helt ny Shopify shop til lige netop dét formål. Webshoppen skulle fungere som en tidsbegrænset shop, da salget kun skulle løbe over en given periode. 

Roskilde Festival havde samtidigt behov for en overordnet struktur over deres salg, hvorfor vi her implementerede og byggede et produktreservationssystem ovenpå Shopify shoppen via vores integrationsplatform, Pairy.  

Løsning

Som nævnt i ovenstående havde Roskilde Festival brug for at deres salg blev styret via en specifik webshop til salg af deres special camping områder samt festivalprodukter og merchandise. Vi løste derfor Roskilde Festivals udfordring ved at bygge en helt ny Shopify shop samt en integration der skal være med til at holde styr på deres lagerbeholdning. 

Det giver Roskilde Festival muligheden for, at kunne læne sig mere tilbage og nyde at processen mere eller mindre kører af sig selv. 

På webshoppen integrerede vi et reservationsflow, som var live i en given periode. Hele formålet med at bygge et system ovenpå Shopify shoppen var, at det skulle give kunderne en god kunde- og shoppingoplevelse. 

Integration

Integrationen mellem Roskilde Festivals nye Shopify shop og Pairy omfatter flere aspekter, der tilsammen skaber en strømlinet og effektiv oplevelse for både festivalens kunder og de ansvarlige for administrationen af hjemmesiden. Integrationen har flere funktioner, og dem har vi listet nedenfor:  

    1. Produktreservationssystem: Pairy fungerer som et overbygningsreservationssystem, der tager højde for lagerbeholdningen og sikrer, at kunderne ikke kan reservere flere produkter, end der er på lager. Det er med til at minimere risikoen for, at kunder oplever, at deres ønskede produkt er udsolgt, efter de har lagt det i kurven, og forbedrer dermed kundeoplevelsen. Integrationen sikrer dermed, at produkter reserveres, når de lægges i kurven, så de forbliver tilgængelige for andre kunder, indtil de er købt eller fjernet fra kurven. Med den løsning er det med til at forbedre kundeoplevelsen betydeligt, da man undgår at kunderne bliver sure eller irriterede over, at en vare pludselig er udsolgt.
    2. Single Sign-On (SSO): Pairy integrerer Roskilde Festivals SSO-system med Shopify, hvilket giver kunder og frivillige mulighed for at logge ind på alle festivalens systemer med ét enkelt login. Det hjælper til at forenkle adgangen til de forskellige services og produkter, som festivalen tilbyder.
    3. Kommunikation mellem systemer: Pairy fungerer som en slags mellemmand, der håndterer kommunikationen mellem Shopify, SSO-systemet og andre systemer, som Roskilde Festival benytter sig af. Det sikrer, at dataudvekslingen mellem systemerne fungerer problemfrit og effektivt. 

Roskilde Festival har altså opnået en løsning hvor de kan håndtere deres salg af festivalprodukter og special campingområder. Alt sammen gennem en skræddersyet og tilpasset webshop. Derudover har vi ved hjælp af vores integrationsplatform, Pairy, bygget et produktreservationssystem, der tager højde for Roskilde Festivals lagerbeholdning og dermed sikrer en god brugeroplevelse for kunderne. Integrationen med Pairy har endvidere også gjort det muligt for Roskilde Festival at implementere et Single Sign-On-system, der gør adgangen til deres forskellige produkter og services langt mere simpel. Pairy sørger samtidig for, at kommunikationen mellem de forskellige systemer fungerer problemfrit. Det har givet Roskilde Festival mere tid og mulighed for at fokusere på at skabe den bedste festivaloplevelse for deres besøgende.