Marathon Sport

Kategori
Webshop
Vores rolle
Backend
Projektledelse
Teknisk sparringspartner

Marathon Sport er en løbebutik skabt af løbere for løbere. Virksomheden sælger udelukkende produkter, som personalet selv har testet og sagt god for. Vi vil optimere den digitale købsoplevelse for vores kunder så de kan vælge det rigtige produkt online.

Udfordring

Marathon Sport havde i mange år ligget på Magento 1-platformen, der stod overfor end of life. Derfor havde man brug for en teknisk samarbejdspartner til at facilitere migreringen fra Magento 1 til Magento 2. Marathon Sport ønskede selv at stå for front-end delen af shoppen, men havde behov for et bureau til at stå for al backend.

Løsning

Vi var den tekniske spydspids fra start til slut i processen og stod bl.a. for rådgivning ift. den mest optimale migrering. Vi opsatte en ny Magento 2-platform og stod for migrering af data fra Magento 1-installationen til den nye Magento 2. Vi stod for korrekt opsætning af plugins samt tilpasning af shoppen der, hvor Marathon Sport ønskede vores ekspertise. Derudover stod vi for hastighedsoptimering af shoppen samt korrekt opsætning af servermiljø mv..