PanzerGlass

Kategori
Integrationer
Vores rolle
Backend
Integration
Teknisk sparringspartner

PanzerGlass er en dansk virksomhed, der sælger skærmbeskyttelse til smartphones, tablets og computere. De tilbyder en bred vifte til forskellige mærker og modeller, og de fokuserer på høj kvalitet og god holdbarhed. Derudover tilbyder PanzerGlass også tilbehør som covers og cases til alle enheder som smartphones, computere og tablets.Udfordring

PanzerGlass er i rivende udvikling, og på grund af stigende salg havde de brug for en pålidelig og skalerbar løsning, der kunne integrere deres Navision regnskabssystem med flere af deres Shopify webshops. I den forbindelse benyttede vi os af vores integrationsplatform, Pairy, og byggede en enterprise løsning til PanzerGlass, for at koble al deres data sammen med deres Navision regnskabssystem. 

Integrationen skulle omfatte synkronisering af produktdata, ordre- og rabathåndtering samt returhåndtering. Samtidig var det afgørende, at integrationen kunne tilpasses og udvides i takt med, at PanzerGlass sælger mere, og vokser sig større. 

Løsning

For at imødekomme ovenstående udfordring, blev løsningen at oprette en to-vejs integration mellem PanzerGlass’ Navision regnskabssystem og deres Shopify webshops. Produktdata bliver synkroniseret løbende fra Navision til Shopify webshops, hvilket sikrer, at kunderne altid har adgang til opdaterede produkter og priser. Derudover foregår synkroniseringen også den anden vej rundt fra deres Shopify webshops til Navision, så virksomheden altid har fuld kontrol over deres lager og logistik. 

Løsningen inkluderer også en udvidet rabat- og returhåndtering, der gør det nemmere for PanzerGlass at administrere kampagner og returprocesser i deres forskellige webshops. 

Integrationen udvides løbende og er siden begyndelsen blandt andet udvidet med ekstra webshops, udvidet rabat- og returhåndtering. Med Enterprise løsningen rådgiver Pairy løbende PanzerGlass i forhold til den integration der er bygget. Det kan f.eks være hvad der bedst giver mening i forhold til de ønsker de har til selve funktionaliteten i webshoppene. 


Integration

Integrationen mellem PanzerGlass’ regnskabssystem, Navision og deres Shopify webshops er implementeret ved hjælp af vores integrationsplatform, Pairy.dk. Vi har stået for både udvikling og vedligeholdelse. 

Integrationen har sikret, at PanzerGlass kan fokusere på de rette værdier i deres virksomhed, og spare tiden på manuelt arbejde. De kan altså fokusere på at vækste uden at bekymre sig om de tekniske aspekter af integrationen. 

Udover den grundlæggende to-vejs integration mellem Navision og Shopify, indeholdt løsningen en række ekstra funktioner og fordele, som yderligere forbedrede virksomhedens drift og kundeoplevelse. 

  1. Automatiseret lagerstyring: Ved hjælp af Pairy Enterprise er PanzerGlass i stand til at automatisere deres lagerstyring samt opdatering af produktdata mellem deres Navision og Shopify webshops. Dette sparer både tid og ressourcer og minimerer risikoen for fejl.
  2. Forbedret rabat- og kampagnestyring: Løsningen indeholder avancerede funktioner til rabat- og kampagnestyring, der gør det nemt for PanzerGlass at oprette og administrere forskellige rabatter og kampagner på tværs af deres webshops. Dette hjælper virksomheden med at øge salget og tiltrække nye kunder.
  3. Optimeret returhåndtering: Løsningen indeholder en effektiv returhåndteringsproces, der gør det nemt for PanzerGlass at administrere og behandle kundernes returvarer. Dette forbedrer kundeoplevelsen og styrker virksomhedens omdømme.
  4. Rapporter og analyser: Med integrationen får PanzerGlass mulighed for at hente rapporter og analyser, der giver virksomheden indsigt i deres webshops’ præstationer og kundernes adfærd. Disse data hjælper PanzerGlass med at træffe bedre og mere informative beslutninger og dermed forbedre deres salg- og marketingstrategier.
  5. Fleksibilitet og skalerbarhed: PanzerGlass har muligheden for at tilpasse deres behov til løsningen, når de opstår. De kan f.eks. tilføje nye webshops til forskellige lande uden at skulle bekymre sig om begrænsninger i integrationen. 

Overordnet set havde PanzerGlass altså brug for en integrationsløsning, der kunne synkronisere produktdata, ordre- og rabathåndtering samt returhåndtering mellem deres regnskabssystem, Navision og Shopify webshops. Derudover ønskede de en løsning, der kunne tilpasses og udvides i takt med, at deres virksomhed voksede. 

 

Typiske overførsler i en Navision og Shopify integration

Står du selv med et integrationsprojekt, hvor du skal have forbundet Shopify med Navision/Business Central? Så tag kontakt til os i kontaktformularen nederst på siden. De typiske kørsler i en Navision og Shopify integration vil være noget ala:

Ordrer (Shopify -> Navision):

Når slutkunden har placeret en ordre i Shopify bliver den med det samme overført til Navision. Herfra behandles den og afsendes eksempelvis via Consignor. Når ordren er afsendt sørger integrationen så for at lukke ordren i Shopify og hæve pengene. Vi har også tidligere lavet komplekse B2B-setups, hvor ordreflowet er en smule anderledes da kunderne typisk ikke betaler med betalingskort her.

 

Produkter (Navision -> Shopify)

Stamdata på produkter styres typisk fra Navision, hvorefter de beriges i webshoppen med ekstra data som SEO-tekster, billeder mv.. I større setups er der et PIM-system involveret, som kan integreres og stå for berigelsen af data.

 

Lager (Navision -> Shopify)

Lager skal typisk synkroniseres oftere end almindelig produktdata, hvorfor denne overførsel køres separat.

 

Andre overførsler:

Vores integrationsplatform indeholder en lang række andre muligheder for overførsler herunder kundespecifikke priser og kundeoverførsler. Tag fat i os i nedenstående kontaktformular, hvis I ønsker et tilbud på en skalérbar og driftsikker integrationsløsning.

Har du et projekt?
Udfyld nedenstående og lad os hjælpe med dit næste projekt.
Udfyld reCAPTCHA, for at sende din besked!