Louisiana indretning

Louisiana Design Butik

Webshop

2020

Ny moderne webshop til Louisianas Design Butik

Vi har stået for digital rådgivning, front-end udvikling, back-end udvikling og integrationsvejledning

Louisiana stod overfor lanceringen af en ny webshop og havde behov for en teknisk partner til at implementere design og stå for rådgivning vedrørende platform og integration.

Vi fik overleveret design og designguides fra den kreative partner, SortHvid. Herfra har vi stået for fortolkning og opkodning af designet. Platformen, der blev valgt til opgaven var Shopify. Vi har udviklet designet som et skræddersyet tema på Shopify-platformen. Dette sikrer, at det vil være nemmere at tilpasse og videreudvikle shoppen i fremtiden.

Resultatet er blevet en hurtig og effektiv løsning, der løser Louisianas behov for at komme hurtigt igang og samtidig løbende kunne videreudvikle shoppen i takt med nye behov. Louisiana står selv for vedligeholdelse af indhold.

Der er lavet integration til Instagram, så butikkens Instagram feed er inkluderet på siden.

Integrationen til Navision er i skrivende stund under udarbejdelse. Vi har i denne proces stået for sparring og rådgivning vedr. de optimale processer. Herunder vejledning omkring, hvordan et setup kan se ud når man gerne vil benytte sig af et lagerhotel til afsendelse af varer fra sin webshop. Denne erfaring har vi bl.a. fået fra de mange integrationer, som vi laver ifbm. Pairy.dk, som er en integrationsplatform vi har udviklet og driver til dagligt.

Nedenfor kan du se et udpluk af designet både på desktop og mobil og en video, der illustrerer sitet.

Design af SortHvid

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Jeg vil gerne ringes op