PW Nyheder
Shopify News – December

December er ovre, og 2024 har meldt sin ankomst. Men derfor skal i selvfølgelig ikke snydes for årets sidste opdateringer, tiltag mv. fra Shopify. Vi dykker som sædvanligvis ned i hver enkelt opdatering, så du igen kan være ajour med den helt nyeste viden.

Nyt i Shopify

Nye Funktioner i Shopify Flow

Shopify Flow har fået en opgradering, der gør det lettere at navigere og søge efter opgaver. Den nye søgefunktion gør det nemt at lokalisere både eksisterende og potentielle applikationer. For at forbedre organiseringen er opgaver nu grupperet mere logisk, hvilket gør det lettere for brugerne at finde de mest relevante funktioner til deres behov.

Forbedringer i Shopify

Nye sikkerhedsregler for Shopify samarbejdspartnere 

Det bliver nu endnu mere sikkert for butiksejere at samarbejde med andre. Tidligere kunne butiksejere vælge at bruge en særlig kode, når de inviterede samarbejdspartnere til deres shop. Nu bliver denne kode et krav for alle. Det hjælper butiksejerne med bedre at kontrollere, hvem der kan tilgå deres shop. 

Gør dit Shopify Dashboard personligt 

Nu er det muligt at vælge, hvad du vil se på dit dashboard. Du kan nemlig nu vælge mellem forskellige ting at følge med i, som for eksempel hvor meget folk køber for i gennemsnit, hvor mange besøg der bliver til køb, og hvor meget du har solgt i alt. Det hjælper dig med at holde øje med de vigtigste nøgletal for din butik og på den baggrund tage de bedste beslutninger.

Nemmere Start for Nye Shopify Forhandlere

Shopify har nu gjort det endnu nemmere for nye forhandlere. Alle nye Shopify-forhandlere i lande, der understøtter Shopify Payments, får Shop-kanalen forudinstalleret i deres admin-panel. Det betyder hurtig adgang til at optimere og forbinde med Shop’s over 100 millioner brugere.

Funktioner i Shopify

Opdatering af Shopify-Ordrer Bliver Nemmere

Shopify-forhandlere, der sælger i flere valutaer, kan nu let redigere ordrer. Denne funktion sparer tid ved at gøre det muligt at tilføje eller fjerne varer og justere antal i en ordre, samt sende nye fakturaer ved ændringer. Dette gør international handel mere fleksibel og effektiv.

Fleksible Betalingsløsninger i Shopify

I forlængelse af ovenstående er det nu også muligt at indsamle udsatte betalinger for ordrer i lokal valuta gennem Shopify Payments. Denne nye funktion giver forhandlere mulighed for at fastsætte betalingsvilkår og sende fakturaer for at indsamle betaling på et senere tidspunkt. Det er særligt nyttigt for shops, der handler internationalt og ønsker at tilbyde mere fleksible betalingsmuligheder til deres kunder.

Udvidelse af B2B Muligheder

Shopify’s B2B-funktionalitet udvides nu til også at omfatte salg af digitale produkter til engroskunder. Denne forbedring gør det muligt for virksomheder at sælge ikke-fysiske varer som digitale downloads og tjenester. Dette tiltag giver Shopify-brugere en større fleksibilitet i deres B2B-salg.

Nye E-mail Notifikationer i Shopify Forms

Shopify Forms har fået en ny funktion: E-mail notifikationer ved nye formularindsendelser. Denne funktion giver butiksejere mulighed for at modtage e-mails hver gang en formular indsendes, hvilket gør det nemmere at holde styr på kundeaktiviteter. Du kan vælge at aktivere notifikationer for specifikke formularer, for eksempel ved engrosforespørgsler, mens du undgår notifikationer for tilmeldinger til marketinglister. Notifikationsemailen inkluderer alle indsamlede data samt links til kunde- eller virksomhedsprofiler genereret af formularindsendelsen.

Forbedret tekst i Shopify Temaer

Shopify har nu tilføjet understøttelse af metaobjekter i tekstindstillingerne for temaer. Dette gør det muligt at bruge dynamiske kilder til at oprette tekstlister direkte i temaerne, hvilket øger fleksibiliteten og funktionaliteten for webshops.

Hermed fik du årets sidste Shopify opdateringer.

 

Seneste artikler
Shopify News – December
Året der gik – 2023
Shopify News – November 2023
Shopify News – December
Året der gik – 2023