PW Nyheder
Året der gik – 2023

Endnu et år er gået. 2023 er historie, og 2024 er netop i gang med at blive skrevet. Tiden flyver, når man har det sjovt. Er det ikke sådan man siger?

Det må man i hvert fald sige, at vi har haft! Vi kan i Pandi Web kigge tilbage på et spændende og begivenhedsrigt år, og vi har derfor kogt de vigtigste begivenheder i 2023 ned til et par nøgleoverskrifter.

Et år fyldt med fællesskab og festligheder

Igen i år har året båret præg af en masse sjove og gode arrangementer og events. Hos Pandi Web tror vi på, at et godt team også har det sjovt sammen. Derfor er det vigtigt for os, at holde arrangementer for hele teamet, som ryster os godt sammen som kolleger. 

Vinsmagning 

Vi startede solidt ud med at afholde et vellykket vinsmagningsevent på kontoret, hvor vi lærte en masse nyt om vin. Én ting var i hvert fald sikkert: Der var ingen der gik tørstige hjem.

Sommerfest 

I august måned stod den på vores årlige sommerfest. Vi holdt det på egen matrikel, og havde sat borde og bænke ud på vores skønne udendørsområde. Temaet for aftenen var mexicansk, og vi fik både lækker mad fra Vaca og egen cocktailbar, så vi hverken sultede eller tørstede. Det var alt i alt en rigtig god aften med godt humør og festlige indslag. 

En tur på Frb. Ølbar

I oktober blev vi genforenede med vores tidligere kontor-nabo. På vores tidligere kontor var vi nemlig nabo til Frederiksberg Ølbar, hvor vi har brugt mange timer efter arbejde. Derfor skulle vi selvfølgelig besøge vores gamle nabo og stamsted igen, og vise alle de nye, hvad det hele handler om. Det var et skønt genbesøg! 

Tivoli tur – en ny tradition? 

Vi har startet en ny tradition. Eller, vi er i hvert fald meget opsatte på, at det skal blive til en tradition! Vi var nemlig en tur i tivoli i november, og det var simpelthen bare så hyggeligt, så vi er alle blevet enige om, at det er noget der skal gentage sig! 

Den årlige julefrokost 

Sidst men absolut ikke mindst havde vi vores årlige julefrokost. Her tog hele holdet (desværre med en hel del mandefald pga. sygdom) ud og spise og efterfølgende på cocktail-bar. Det var en aften til gemmerne, for også her fik vi hygget os i hinandens selskab og ønskede hinanden en glædelig jul og et godt nytår, inden vi alle gik på velfortjent juleferie. 

Velkommen til nye stjerner

Det er altid med stor glæde, at vi byder nye talenter velkommen hos Pandi Web. I år har vi budt velkommen til Michela og Rasmus, der begge skal være med til at øge indsatsen i vores marketingafdeling. 

Derudover har vi også haft en håndfuld søde og dygtige praktikanter under vores vinger. Vi gør altid en dyd ud af, at vores praktikanter lærer og bliver klogere, og at de føler sig godt tilpas på vores kontor. Hvis du har lyst til at prøve kræfter som praktikant hos os, så kan du læse mere lige her. 

Vi er så heldige, at vi faktisk har glæde af nogle af vores praktikanter i dag, da vi har valgt at fastansætte et par af dem efter deres praktikforløb. Byd velkommen til Nanna og Oliver, der begge sidder som backendudviklere i Pairy.

Hver og en har bragt frisk energi og nye perspektiver til teamet, og vi glæder os til at se hvad fremtiden bringer.

Fejringer og lanceringer

Vi elsker enhver anledning til at fejre og hygge os, og i år har vi haft fornøjelsen af at fejre lanceringen af flere spændende projekter. Det tæller blandt andre: 

Derudover fejrede vi 10 års jubilæum for vores gode kollega, Jakob. Et årti med en fantastisk indsats, engagement og gode stunder. Vi er utroligt taknemmelige for at have Jakob som en del af teamet, og glæder os til, forhåbentlig, mange flere år sammen.

Tendenser i 2023

En af de helt store tendenser vi så i 2023 kommer nok ikke som nogen stor overraskelse. 

Nemlig -> Chat GPT og AI. Det er ikke for sjov, at Dansk Sprognævn udnævnte “Chat GPT” til årets ord i 2023. AI har virkelig revolutioneret, hvordan vi interagerer med teknologi, og har været med til at åbne op for nye muligheder inden for kommunikation, service og kreativitet.  

Et af de helt store tendenser vi også har set i Pandi Web i 2023 er brugen og behovet for interaktive elementer som 3D-konfiguratorer og AR/VR-teknologi. Disse elementer skaber en mere engagerende og bedre shoppingoplevelse for brugerne, og vi forventer også, at det er noget vi kommer til at se meget mere af i 2024. 

På grundlag af det stigende marked inden for interaktivitet og især 3D-konfigurationer etablerede vi selv The Planner Studio. Et SaaS-produkt der tilbyder 3D-konfiguratorer, og som muliggør at give slutkunden en in-store oplevelse online. Du kan hoppe ind på hjemmesiden og udforske endnu mere, hvis du synes det lyder interessant. Det synes vi det er!

Et kig i krystalkuglen

Hvad kan vi forvente af det kommende år? Vi forudser en fortsat vækst inden for AI, en stigende efterspørgsel efter personaliserede digitale løsninger, der strækker sig over mange brancher og applikationer. Især inden for e-handel vil skræddersyede konfigurationer vinde yderligere frem, hvilket giver kunderne en endnu bedre og interaktiv in-store shoppingoplevelse. Det tror vi meget på, og derfor lancerede vi også vores 3D-konfigurations platform, The Planner Studio. Teknologierne vil være med til at forbrugerne kan tilpasse og visualisere produkter i realtid, hvilket kan være med til at forbedre beslutningsprocessen og kundeengagementet. Endvidere forventer vi også, at bæredygtighed vil være et stadigt centralt tema, hvor virksomheder søger grønnere og mere ansvarlige måder at drive forretning på.

Dermed er der altså meget at glæde sig til i 2024, og som et godt citat fra Olsen Banden lyder: Vi skal ikke hjem, vi skal videre! 

Det er nemlig lige det vi skal. Vi stopper ikke her, vi er godt i gang med 2024, og vi har store ambitioner for året. Både hvad angår mål for virksomheden, men i høj grad også for vores begivenheder internt. Vi har blandt andet en julefrokost på Oslo båden og et Mario-kart event i støbeskeen! 

I samme ombæring vil vi også bruge anledningen her til at takke jer alle for at følge med hos os. Og en stor tak skal også lyde til vores mange samarbejdspartnere og kunder. Vi glæder os til at se hvad 2024 byder på.

2024 – bring it on!

Seneste artikler

 Shopify News – December
Året der gik – 2023
Shopify News – November 2023
Shopify News – December
Året der gik – 2023