Systemudvikling

Udvikling af komplicerede platforme og systemer er noget af det, der (mandag – fredag) får os ud af sengen om morgenen. Vi har bygget store komplekse løsninger for en lang række kunder og vil helt sikkert kunne bygge en skræddersyet løsning til dig også.
Når vi siger systemudvikling taler vi om programmering af platforme og mere eller mindre komplicerede systemer. Vi har udviklet alt fra medlemssystemer til investeringsplatforme. Teknologien og holdet vælger vi ud fra jeres ønsker og behov både nu og i fremtiden. Kort sagt er du i trygge hænder, hvis du får udviklet dit system hos os.
Ovenstående er meget kliche, men det betyder jo ikke, at det ikke passer. Nedenfor kan du se en række af de cases vi har indenfor systemudvikling. Vi havde ikke turde vise dem hvis de ikke var glade for løsningen, så vi tænker det er gode eksempler på, at vi kan finde ud af at designe og udvikle komplicerede systemer. Vi rådgiver også gerne omkring, hvad vi tænker om jeres ønsker til platformen. Vores erfaring gør, at vi kan byde ind med nye idéer og løsninger til problemstillinger I måtte sidde med.

Teknisk rådgivning

Integrationer

Hastighedsoptimering (Audit)

Vedligeholdelse

Typisk proces

Til at starte med vil vi (i samarbejde med jer) danne os et overblik over opgaven, hvad den indebærer og hvad fremtidsønskerne er. Herfra brækker vi opgaven ned og estimerer den.

Herfra vil vi sende et tilbud, som giver et indblik i, hvordan vi ser opgaven, hvordan vi vi vil løse den og hvad I kan forvente i et samarbejde med os. Vores løsningsforslag vil være baseret på de ting vi har drøftet i fællesskab og fordi vi ikke er gift med ét system vil vi altid have overvejet alternative muligheder og foreslå det vi mener er det bedste for jer.

Når I forhåbentlig godkender vores flotte tilbud kan arbejdet begynde. Som regel vil samarbejdet begynde med et opstartsmøde, hvor vores hold på opgaven mødes med jer og gennemgår planen der er lagt. Vi går herefter i gang med det aftalte.

Vi ville gerne skrive, at I så bare læner jer tilbage og får leveret et færdigt site (det skriver de mange andre steder), men sådan forholder virkeligheden sig desværre ikke. Vi vil løbende inddrage jer i beslutninger mv., hvor vi mener det er relevant (vi skal nok lade være med at spilde jeres tid).

På et tidspunkt vil vi være færdige med opgaven. Vi går så i gang med at teste opgaven internt. Vi tester lidt mere og så en sidste gang. Herefter sender vi til jer, som også tester. Den feedback vi modtager retter vi til, og så er vi klar til det sjove.

Opgaven er færdig. Den er testet så nu kan vi lancere uden problemer og I og vi behøver aldrig bekymre os om siden mere…. kunne vi have have skrevet. Sådan forholder det sig naturligvis ikke. Der vil være småting der skal tilrettes når sitet kommer ud og leve, og et site bliver aldrig færdigt, hvis man har ambitioner med det.

Men så er det godt, at vi selvfølgelig også kan hjælpe jer efter lanceringen. Vi drifter og vedligeholder gerne jeres løsning. Både ift. det “kedelige” som hosting og sikkerhed, men selvfølgelig også med videreudvikling og ny funktionalitet. Vi er her for jer!

Relaterede services
Hosting

En side skal bo et sted. Men hvordan den skal bo afhænger af en lang række faktorer. Vi har specialiseret os i skræddersyet hosting til vores kunder. Det betyder, at prisen matcher løsningen og behovet hos kunden. Vi gør os ikke i samlebåndshosting, så der skal du have fat i en anden løsning.

Integrationer

Automatisering af manuelle processer er noget af det vi er bedst til. Det kan være du har en webshop og vil have den integreret med dit ERP-system. Det kan vi hjælpe med.

Det kan være, at du gerne vil have koblet dit nyhedsbrevssystem sammen med dit website. Det kan vi hjælpe dig med.

Det kan være, at du gerne vil have koblet din webshop sammen med en dropshipping-leverandør. You get the point.

Job

Her kan du læse den klassiske tekst om, at vi altid er på jagt efter nye talenter. Hvis du gerne vil være en del af Pandi Web kan du læse mere om mulighederne nedenfor.