Hosting

En side skal bo et sted. Men hvordan den skal bo afhænger af en lang række faktorer. Vi har specialiseret os i skræddersyet hosting til vores kunder. Det betyder, at prisen matcher løsningen og behovet hos kunden. Vi gør os ikke i samlebåndshosting, så der skal du have fat i en anden løsning.
Hosting kan have mange forskellige former og størrelser. Vores hosting er ikke et one click setup produkt som du ser hos en række udbydere til meget lave priser. Et professionelt webhotel hos os starter fra 249,- pr. måned og det er derfor heller ikke til alle sider og virksomheder det giver mening. Der er tale om et premium produkt, som giver mening, hvis din hjemmeside er forretningskritisk.
Hvis du ønsker en teknisk partner, som står for alt det tekniske i forbindelse med hostingen af dit website så er du landet på den rette side. Vi kan hjælpe med håndteringen af alt for DNS-hosting, pegning til hosttingen af selve websitet. Vi placerer relativt få sider på de samme servere, hvilket gør at alle sider får den mængde serverkraft, som de har behov for for at sikre optimal ydeevne.

Teknisk rådgivning

Vedligeholdelse

Al teknisk opsætning og håndtering

Professionelt webhotel

Mulighed for opskalering

Mulighed for dedikerede servere

Hvis du ønsker at flytte dit website til os kan vi hjælpe med flytningen

I starten af processen kortlægger vi dit website samt de steps der skal til for at sikre en smertefri overflytning fra jeres eksisterende hostingudbyder til os.

Vi sørger for at flytte alle nødvendige elementer fra jeres eksisterende hostingudbyder til vores server. Vi sørger ligeledes for at spejle jeres domæneopsætning mv. så der ikke misses noget når hostingen er flyttet.

Når vi er sikre på alt er flyttet korrekt og er testet af internt peger vi domæne mv. over på vores server. Tidspunktet aftales i samspil med jer således, at I er forberedt på, hvornår siden rykkes til os. I er nu live hos os og kan altid tage fat I os, hvis der er spørgsmål eller udfordringer.

Relaterede services
Sikkerhed

Sikkerhed er et af de vigtigste parametre på et website i dag. Vi bistår med løbende sikkerhedsoptimering og vedligeholdelse af sites. Dette minimerer risikoen for, at hackere kan infiltrere de websites vi vedligeholder.

Integrationer

Automatisering af manuelle processer er noget af det vi er bedst til. Det kan være du har en webshop og vil have den integreret med dit ERP-system. Det kan vi hjælpe med.

Det kan være, at du gerne vil have koblet dit nyhedsbrevssystem sammen med dit website. Det kan vi hjælpe dig med.

Det kan være, at du gerne vil have koblet din webshop sammen med en dropshipping-leverandør. You get the point.

Job

Her kan du læse den klassiske tekst om, at vi altid er på jagt efter nye talenter. Hvis du gerne vil være en del af Pandi Web kan du læse mere om mulighederne nedenfor.