Sikkerhed

Sikkerhed er et af de vigtigste parametre på et website i dag. Vi bistår med løbende sikkerhedsoptimering og vedligeholdelse af sites. Dette minimerer risikoen for, at hackere kan infiltrere de websites vi vedligeholder.
Sikkerhed på din hjemmeside er blevet mere og mere relevant de senere år, og det er ikke en udvikling der vil stoppe. Derfor har vi også stor fokus på, at de løsninger vi leverer også kan vedligeholdes og opdateres løbende således, at man minimerer risikoen for, at en side bliver hacket.
Vi har i flere år samarbejdet med en række hostingudbydere, hvor vi hjælper med at rense infiltrerede sider. Vi kan altså også hjælpe med oprydningsarbejdet, hvis uheldet er ude, men vi foretrækker at forebygge fremfor at rydde op. Derfor tilbyder vi altid sikkerhedspakker til de løsninger vi selv leverer til kunderne. Har du en eksisterende løsning, som du gerne vil have vedligeholdt? Så kan vi sandsynligvis også hjælpe med det.

Teknisk rådgivning

Løbende opdatering af system og plugins

Scanning af mistænkelige filer

Rens og oprydning hvis uheldet er ude

Relaterede services
Hosting

En side skal bo et sted. Men hvordan den skal bo afhænger af en lang række faktorer. Vi har specialiseret os i skræddersyet hosting til vores kunder. Det betyder, at prisen matcher løsningen og behovet hos kunden. Vi gør os ikke i samlebåndshosting, så der skal du have fat i en anden løsning.

Websites

Her burde vi skrive, at vi leverer website af højeste kvalitet og optimerede efter nutidens standard. Det gør vi selvfølgelig, også, men det skriver alle andre. Så hvad får du hos os? Et bureau, der i mere end 10 år har bygget webløsninger fra bunden og er fulgt med tiden. Du får her ikke en samlebåndshjemmeside, der er baseret på et tema. Vi bygger en løsning, som passer til jeres virksomhed, og vi bygger den i samarbejde med jer.

Webshops

Kan I heller ikke finde rundt i webshop-junglen? Hvilket system skal man vælge, hvordan skal produkter præsenteres, hvad med SEO. Der er mange spørgsmål der skal besvares når jeres nye webshop skal bygges. Vi kan hjælpe med at svare på det meste og kan bygge en ny webshop til jer eller hjælpe med drift og vedligeholdelse af den eksisterende.

Job

Her kan du læse den klassiske tekst om, at vi altid er på jagt efter nye talenter. Hvis du gerne vil være en del af Pandi Web kan du læse mere om mulighederne nedenfor.