Websites

Her burde vi skrive, at vi leverer website af højeste kvalitet og optimerede efter nutidens standard. Det gør vi selvfølgelig, også, men det skriver alle andre. Så hvad får du hos os? Et bureau, der i mere end 10 år har bygget webløsninger fra bunden og er fulgt med tiden. Du får her ikke en samlebåndshjemmeside, der er baseret på et tema. Vi bygger en løsning, som passer til jeres virksomhed, og vi bygger den i samarbejde med jer.
Et website er ikke bare et website. Et website består af en lang række mere eller mindre komplekse elementer, som skal passe sammen for at give den besøgende den bedst mulige oplevelse. Hvordan du sammensætter og bruger elementerne vil variere fra kunde til kunde da oplevelsen der tilstræbes er forskellig. Vi sætter en stor ære i, at bygge præcis den rigtige oplevelse til jer og jeres kunder.
I teorien kan vi lave et website til dig på 5 minutter. At installere WordPress og et dertilhørende tema tager nemlig ikke meget længere (måske 5 minutter endda er en overdrivelse). Det er bare ikke det vi vil. Vi vil gerne bygge en løsning til jer, som er skræddersyet til de behov I har og de udfordringer I gerne vil løse. Vi ser vores samarbejder som langvarige relationer. Det er dem vi lever af. Vi lever af referencer fra eksisterende og tidligere kunder. Det kan vi kun så længe kunderne får løsninger der passer til deres behov og så længe de er glade for samarbejdet.

Vi har sagt nej til opgaver. Vi kommer også til at gøre det igen. Vi vil ikke byde på en opgave, hvis vi ikke mener der er et match mellem kompetencer og behov. Derfor kan du i et samarbejde med os være sikker på, at vi kan løse opgaven tilfredsstillende hvis vi er gået i gang med et samarbejde.

Nedenfor kan du se de ting, som vi beskæftiger os med i dagligdagen:

Teknisk rådgivning

Systemudvikling

Integrationer

Design

CMS-udvikling

Hastighedsoptimering (Audit)

Vedligeholdelse

Kampagnesider

Typisk proces

Til at starte med vil vi (i samarbejde med jer) danne os et overblik over opgaven, hvad den indebærer og hvad fremtidsønskerne er. Herfra brækker vi opgaven ned og estimerer den.

Herfra vil vi sende et tilbud, som giver et indblik i, hvordan vi ser opgaven, hvordan vi vi vil løse den og hvad I kan forvente i et samarbejde med os. Vores løsningsforslag vil være baseret på de ting vi har drøftet i fællesskab og fordi vi ikke er gift med ét system vil vi altid have overvejet alternative muligheder og foreslå det vi mener er det

Når I forhåbentlig godkender vores flotte tilbud kan arbejdet begynde. Som regel vil samarbejdet begynde med et opstartsmøde, hvor vores hold på opgaven mødes med jer og gennemgår planen der er lagt. Vi går herefter i gang med det aftalte.

Vi ville gerne skrive, at I så bare læner jer tilbage og får leveret et færdigt site (det skriver de mange andre steder), men sådan forholder virkeligheden sig desværre ikke. Vi vil løbende inddrage jer i beslutninger mv., hvor vi mener det er relevant (vi skal nok lade være med at spilde jeres tid).

Opgaven er færdig. Den er testet så nu kan vi lancere uden problemer og I og vi behøver aldrig bekymre os om siden mere…. kunne vi have skrevet. Sådan forholder det sig naturligvis ikke. Der vil være småting der skal tilrettes når sitet kommer ud og leve, og et site bliver aldrig færdigt, hvis man har ambitioner med det.

Vi drifter og vedligeholder gerne jeres løsning. Både ift. det “kedelige” som hosting og sikkerhed, men selvfølgelig også med videreudvikling og ny funktionalitet. Vi er her for jer!

Relaterede services
Integrationer

Automatisering af manuelle processer er noget af det vi er bedst til. Det kan være du har en webshop og vil have den integreret med dit ERP-system. Det kan vi hjælpe med.

Det kan være, at du gerne vil have koblet dit nyhedsbrevssystem sammen med dit website. Det kan vi hjælpe dig med.

Det kan være, at du gerne vil have koblet din webshop sammen med en dropshipping-leverandør. You get the point.

Sikkerhed

Sikkerhed er et af de vigtigste parametre på et website i dag. Vi bistår med løbende sikkerhedsoptimering og vedligeholdelse af sites. Dette minimerer risikoen for, at hackere kan infiltrere de websites vi vedligeholder.

Hosting

En side skal bo et sted. Men hvordan den skal bo afhænger af en lang række faktorer. Vi har specialiseret os i skræddersyet hosting til vores kunder. Det betyder, at prisen matcher løsningen og behovet hos kunden. Vi gør os ikke i samlebåndshosting, så der skal du have fat i en anden løsning.

Job

Her kan du læse den klassiske tekst om, at vi altid er på jagt efter nye talenter. Hvis du gerne vil være en del af Pandi Web kan du læse mere om mulighederne nedenfor.