Webshops

Kan I heller ikke finde rundt i webshop-junglen? Hvilket system skal man vælge, hvordan skal produkter præsenteres, hvad med SEO. Der er mange spørgsmål der skal besvares når jeres nye webshop skal bygges. Vi kan hjælpe med at svare på det meste og kan bygge en ny webshop til jer eller hjælpe med drift og vedligeholdelse af den eksisterende.
De fleste kan smække en webshop op på en formiddag. Men at skabe en webshop der sælger og kan skalere er en anden snak. Det kræver nogle grundige overvejelser og designmæssige valg, som sikrer, at det man bygger er noget man kan bruge nu, men som også kan udbygges i takt med fremtidige behov. Det er sådanne webshops vi skaber.
Hvis du er på udkig efter en samarbejdspartner, der kan rådgive jer undervejs i hele processen og samtidig bygge løsningen så den passer til jeres behov, så er du landet det rigtige sted. Vi har erfaring med en del forskellige systemer og vælger derfor ikke en platform bare fordi det er den vi arbejder i. Vi vælger en platform ud fra de ønsker og behov I har både nu og i fremtiden. Vi vælger den platform der passer til jer.

Teknisk rådgivning

Systemudvikling

Integrationer

Design

Hastighedsoptimering (Audit)

Vedligeholdelse

Typisk proces

Til at starte med vil vi (i samarbejde med jer) danne os et overblik over opgaven, hvad den indebærer og hvad fremtidsønskerne er. Herfra brækker vi opgaven ned og estimerer den.

Herfra vil vi sende et tilbud, som giver et indblik i, hvordan vi ser opgaven, hvordan vi vi vil løse den og hvad I kan forvente i et samarbejde med os. Vores løsningsforslag vil være baseret på de ting vi har drøftet i fællesskab og fordi vi ikke er gift med ét system vil vi altid have overvejet alternative muligheder og foreslå det vi mener er det bedste for jer.

Når I forhåbentlig godkender vores flotte tilbud kan arbejdet begynde. Som regel vil samarbejdet begynde med et opstartsmøde, hvor vores hold på opgaven mødes med jer og gennemgår planen der er lagt. Vi går herefter i gang med det aftalte.

Vi ville gerne skrive, at I så bare læner jer tilbage og får leveret et færdigt site (det skriver de mange andre steder), men sådan forholder virkeligheden sig desværre ikke. Vi vil løbende inddrage jer i beslutninger mv., hvor vi mener det er relevant (vi skal nok lade være med at spilde jeres tid).

På et tidspunkt vil vi være færdige med opgaven. Vi går så i gang med at teste opgaven internt. Vi tester lidt mere og så en sidste gang. Herefter sender vi til jer, som også tester. Den feedback vi modtager retter vi til, og så er vi klar til det sjove.

Opgaven er færdig. Den er testet så nu kan vi lancere uden problemer og I og vi behøver aldrig bekymre os om siden mere…. kunne vi have have skrevet. Sådan forholder det sig naturligvis ikke. Der vil være småting der skal tilrettes når sitet kommer ud og leve, og et site bliver aldrig færdigt, hvis man har ambitioner med det.

Men så er det godt, at vi selvfølgelig også kan hjælpe jer efter lanceringen. Vi drifter og vedligeholder gerne jeres løsning. Både ift. det “kedelige” som hosting og sikkerhed, men selvfølgelig også med videreudvikling og ny funktionalitet. Vi er her for jer!

Relaterede services
Hosting

En side skal bo et sted. Men hvordan den skal bo afhænger af en lang række faktorer. Vi har specialiseret os i skræddersyet hosting til vores kunder. Det betyder, at prisen matcher løsningen og behovet hos kunden. Vi gør os ikke i samlebåndshosting, så der skal du have fat i en anden løsning.

Integrationer

Automatisering af manuelle processer er noget af det vi er bedst til. Det kan være du har en webshop og vil have den integreret med dit ERP-system. Det kan vi hjælpe med.

Det kan være, at du gerne vil have koblet dit nyhedsbrevssystem sammen med dit website. Det kan vi hjælpe dig med.

Det kan være, at du gerne vil have koblet din webshop sammen med en dropshipping-leverandør. You get the point.

Sikkerhed

Sikkerhed er et af de vigtigste parametre på et website i dag. Vi bistår med løbende sikkerhedsoptimering og vedligeholdelse af sites. Dette minimerer risikoen for, at hackere kan infiltrere de websites vi vedligeholder.

Shopify

Få designet og udviklet din Shopify-webshop hos en samarbejdspartner, der er eksperter i Shopify og løbende kan rådgive dig i processen.

Job

Her kan du læse den klassiske tekst om, at vi altid er på jagt efter nye talenter. Hvis du gerne vil være en del af Pandi Web kan du læse mere om mulighederne nedenfor.