AI

Det kan være svært at overskue, hvor det giver mening at implementere AI i din forretning. Vi kan hjælpe dig med at skabe overblikket, men også med at implementere de relevante værktøjer efterfølgende.
2022 blev for alvor året, hvor AI gjorde sit indtog i folks bevidsthed. Indtil da var det nok de færreste der havde set, hvor langt AI var kommet og potentialet i teknologien. Det er nu mere tilgængeligt end nogensinde før at benytte AI til sin virksomhed. Hos Pandi Web kan vi hjælpe dig med at integrere AI-værktøjerne i netop din forretning.
Måden vi griber det an på er at kigge på lige netop jeres forretning. Herefter kommer vi med et bud på, hvilke værktøjer det kunne give mening at implementere i jeres forretning. Nedenfor har vi givet et par eksempler på, hvordan integrationer kunne sættes op i forskellige scenarier. I arbejdet med AI kan vi desuden trække på vores store erfaring med integrationer i Pairy-regi. Det betyder, at du undgår de gængse børnesygdomme, der kan være når man bygger en integration fra bunden.
Idéer til at integrere AI i din forretning

Mulighederne for at implementere AI i din forretning udvides hver dag. Det kan være svært at danne sig et overblik over, hvilke muligheder der er, og hvad der giver mening for din forretning. Hos Pandi Web hjælper vi dig gerne med at finde vej i junglen. Vi har en lavpraktisk tilgang, hvor vi mener det giver bedst mening at udvælge ét område ad gangen og forsøge sig med små implementeringer med flere iterationer.

På den måde sikrer vi, at man ikke forsøger at bygge en rumraket, som man ikke havde behov for.

Få lavet en integration til en AI-model og få den til at analysere de køb, som dine kunder har lavet. Dette vil gøre den i stand til automatisk at sammensætte relaterede produkter, give inputs til bundles mv., som integrationen så kan gøre for dig automatisk.

 

Det er muligt at få integreret dine søgninger med en AI-model. På den måde kan AI-modellen foreslå de rigtige produkter til de søgninger, som kunden foretager.

Job

Her kan du læse den klassiske tekst om, at vi altid er på jagt efter nye talenter. Hvis du gerne vil være en del af Pandi Web kan du læse mere om mulighederne nedenfor.