Hos Pandi Web er vi eksperter I at få dine systemer til at tale sammen

Med mange tusinde timers integrationserfaring får du hos Pandi Web et hold, som kan tage dig sikkert fra start til slut i din integrationsprocess. Vi rådgiver gerne omkring muligheder og fortæller om best practices. Vi har bl.a. lavet Navision-integrationer til Scannet Webshop, WooCommerce og Magento.

 

Få skræddersyet Navision-integrationen til dine behov

 

Hos Pandi Web kan vi tilpasse integrationen til lige nøjagtigt dine behov. Vi har naturligvis en række foruddefinerede dataflows, men vi kan altid tilpasse det til dine behov således, at lige præcis dine processer optimeres mest muligt. Hvad enten det er en integration til din webshop eller et andet af virksomhedens systemer vil det være muligt at tilpasse præcis, hvilken data der synkroniseres og hvornår.

 

Et eksempel på en Navision-integration til en shop

 

Her kan du se, hvordan dataflowet på en typisk Navision-integration til en shop ser ud. Den vil givetvis variere fra case til case, men giver et godt billede af, hvordan en typisk Navision-opgave her i huset ser ud.

 

Ordrer synkroniseres fra shop til Navision

 

Oftest er et af de vigtigste behov, at ordrer synkroniseres fra shoppen til ERP-systemet. Dette gøres i et aftalt interval. Ordrerne synkroniseres når de har fået den status i shoppen, som er aftalt. Hvis ordrer behandles i selve shoppen bliver en ordre som regel først overført til Navision når den er færdigbehandlet og pengene er trukket. Hvis ordren behandles i Navision eller via et logistikprogram synkroniseres ordren til dette så snart den er lagt. Efter endt behandling i dette system vil integrationen så lukke ordren i shoppen og trække pengene.

 

Produkter synkroniseres fra Navision til shop

 

Varestamdata synkroniseres i et fastsat interval fra Navision til shoppen. Præcis hvilken data, som synkroniseres aftales i opstartsfasen.

 

Lagerdata synkroniseres fra Navision til shop

 

Lagerdata er ofte en vigtig del af en integration mellem shop og Navision. Derfor køres lagerdata som sit eget job i et hyppigere interval end den øvrige produktdata. Præcis hvor ofte afklarer vi i opstartsfasen i samarbejde med jer.