3D-konfigurator

Vores 3D-konfigurator er designet og udviklet gennem en årrække med nogle af de største brands i møbelindustrien. Vores digtale rødder har gjort, at vi fra starten har bygget platformen som en fleksibel og skalerbar platform, der kan skræddersys og tilpasses netop dit behov. Så uanset, hvor simpel eller avanceret du ønsker, at din 3D-konfigurator skal være kan det opnås med vores.
Vores 3D-konfigurator er designet og udviklet gennem en årrække med nogle af de største brands i møbelindustrien. Vores digtale rødder har gjort, at vi fra starten har bygget platformen som en fleksibel og skalerbar platform, der kan skræddersys og tilpasses netop dit behov. Så uanset, hvor simpel eller avanceret du ønsker, at din 3D-konfigurator skal være kan det opnås med vores Planner.

Skalerbar 3D-konfigurator

Fokus på konverteringsrate

Teknisk og visuel rådgivning

Integrationer til de mest gængse e-commerce platforme

Løbende vedligeholdelse og optimering

Fast kontaktperson

Typiske proces for en 3D-konfigurator

Indledende danner vi os sammen med jer et overblik over, hvad omfanget af opgaven er. Vi har stor fokus på, hvad jeres målsætning er og så tilpasser vi et løsningsforslag ud fra det. Skal 3D-konfiguratoren bruges til at hæve konverteringsraten vil den endelige løsning se anderledes ud end hvis formålet er et professionelt værktøj til arkitekter.

Vi kigger også på, hvilket materiale I har i dag og hvilke platforme I bruger. Vi afdækker også allerede her, hvordan en forventet tidslinje kunne se ud for projektet. Hvis I eksempelvis har et event, som I gerne vil have konfiguratoren færdig til vil vi afdække, hvad der er realistisk ift. det.

Når vi har et overblik over opgavens omfang kan vi udarbejde et tilbud og et mockup. Mockuppet sikrer, at I kan se, hvordan det kommer til at se ud på forhånd. Tilbuddet vil også indeholde et forventet tidsperspektiv, involverede personer fra os og en gennemgang af funktionerne vi har tænkt ind i jeres løsning.

Når projektet startes op afholdes et indledende designmøde. Her bliver mockuppet endeligt færdiggjort og tilpasset og vi går i gang med produktionen. Skal I have lavet tilpasninger af 3D-filer eller produktion vil dette også gå i gang på dette tidspunkt. Herefter vil vi udvikle konfiguratoren og implementere den.

I eksekvering og testfasen af konfiguratoren inddrages I løbende for at sikre, at løsningen lever op til jeres forventninger og så vi sammen afdækker eventuelle fejl på forhånd.

Når vi sammen har testet og finpudset de sidste ting er vi klar til at lancere 3D-konfiguratoren. Dette planlægges sammen med jer således, at vi lancerer på det mest optimale tidspunkt (og det er aldrig en fredag!).

Når konfiguratoren er lanceret begynder alt det sjove. Vores platform har indbygget en lang række nøgletal, som vi løbende vil kigge ind i sammen med jer således, at vi sikrer den bedst mulige performance for Planneren. Hvis konfiguratoren er henvendt mod forbrugere vil vi typisk kigge på konverteringsrate og brugsmønstre. Derfra vil vi komme med forslag til, hvordan man kan forbedre brugeroplevelsen og hæve konverteringsraten.

Integrationer

Automatisering af manuelle processer er noget af det vi er bedst til. Det kan være du har en webshop og vil have den integreret med dit ERP-system. Det kan vi hjælpe med.

Det kan være, at du gerne vil have koblet dit nyhedsbrevssystem sammen med dit website. Det kan vi hjælpe dig med.

Det kan være, at du gerne vil have koblet din webshop sammen med en dropshipping-leverandør. You get the point.

Systemudvikling

Udvikling af komplicerede platforme og systemer er noget af det, der (mandag – fredag) får os ud af sengen om morgenen. Vi har bygget store komplekse løsninger for en lang række kunder og vil helt sikkert kunne bygge en skræddersyet løsning til dig også.

Har du et projekt?
Udfyld nedenstående og lad os hjælpe med dit næste projekt.
Udfyld reCAPTCHA, for at sende din besked!
Vil du vide mere? Kontakt os og lad os se på, hvordan en løsning kunne se ud til jer.