PW Nyheder
Vi søger flere programmører til holdet

Digitalbureauet Pandi Web søger en skarp programmør, der er nede med de seneste teknologier, metoder og snydekoder.
Vi er et ungt bureau med vind i sejlene (vi forsøger nøjsomt at sy det større) og søger derfor flere nye ansigter, der kender deres vej omkring et <?php ?>.

At arbejde hos Pandi Web?

Vi er ikke som andre arbejdsgivere. Vi anser vores medarbejdere for virksomhedens vigtigste ressource, og derfor går vi meget op i, at du har lyst til og synes om at arbejde her.

– Her er der ingen diktator
Hos Pandi Web har vi ingen kultur for at bosse rundt med hverken dig eller vores kunder. Vi foretrækker en transparent, flad struktur, hvor alle bliver hørt og har mulighed for indflydelse.

– Sociale aktiviteter
Det sociale er vigtigt (næsten vigtigere end kage-fredag). Vi holder løbende sociale arrangementer, og hvad enten det er spil-, grill- eller en aften i byen, så er det noget, vi håber, du vil være med til (om ikke andet for den gratis mad og drikke)!

– Projektfond
Har du den fedeste idé, der burde se dagens lys? Hos Pandi Web går vi meget op i at være innovative og udvikle projekter på sidelinjen. Viser din ide sig at have potentiale tager vi den gerne hele vejen med dig.

– Achievements
Vi synes traditionelle målsætninger er kedelige. Derfor har vi gamificeret det i stedet. Medarbejdere kan løbende komme med forslag til en reward-pulje. 3 rewards bliver hver måned frigivet, hvor medarbejdere kan stemme om, hvilken af de 3 der skal komme til virkelighed. Selvfølgelig med et digitalt penselstrøg. Vi har nemlig lavet det som AR. Læs mere om konceptet her.

– Tilskud til bredbånd
Du har brug for godt internet derhjemme. Derfor giver vi tilskud på 200 kr til dit internet derhjemme.

– Medarbejderfordele
Vi har et fordelsprogram for medlemmer, hvor du løbende får nye fordele, bl.a. har vi rabataftaler med på en lang række forretninger via LogBuy til vores medarbejdere.

– Kompetenceudvikling
Du skal hele tiden blive bedre (det bliver vi) og derfor går vi meget op i, at du kan udvikle dine kompetencer hos os. Vi afholder løbende interne workshops og sender dig gerne på kursus, hvis det giver mening for dine opgaver i virksomheden.

– Frugtordning
Frugt er godt nok ikke kage. Vi har dog hørt det skulle være godt, derfor kan du frit tage for dig af godterne.

– Sundheds- og tandforsikring
Som medarbejder hos Pandi Web får du sundheds- og tandforsikring. Det betyder, at du kan få betalt kiropraktor, fysioterapeut mm. og at du får refunderet 80% af din tandlægeregning.

– Du bliver gammel en dag…
… Forhåbentlig i hvert fald. Når du gør skal du selvfølgelig kunne leve. Derfor er der selvfølgelig også pension.

– Fleksible arbejdstider
Vi er alle forskellige. Har du behov for at møde på bestemte tidspunkter er det derfor intet problem, bare du lige fortæller os det så vi kan spise din kage hvis du ikke er der.

 

 

Jobbet:

Du kommer til at beskæftige dig med vores kunder fra dag 1, og det er derfor vigtigt, at du kan arbejde struktureret og selvstændigt. Du vil være med til at forme og vedligeholde vores interne kodestandarder og har i høj grad indflydelse på, hvilken retning virksomheden skal drives. Opgaverne er mange og differentieret, og du vil bl.a. få lov til at arbejde med (afhængig af om du er back- eller frontend):

  • Nye teknologier og nye løsninger
  • Programmering af nye hjemmesider fra bunden ud fra design
  • Vedligeholdelse af eksisterende kode
  • Udarbejdelse af HTMl5-banners på baggrund af udleverede designs
  • Programmering af animationer på eksisterende og nye hjemmesider
  • Arkitektur af komplicerede databaser
  • Programmering af webapps
  • Integrationer til tredjepartssystemer

Alle har brug for god og synlig tilstedeværelse på internettet, ikke mindst hvis man driver virksomhed. Pandi Web hjælper med at forme nye, samt tilpasse eksisterende, webløsninger, og vi går ikke på weekend, før resultatet er tilfredsstillende. Vi er atleter på den digitale scene og beskæftiger os en lang række teknologier. Vi udvikler løsninger fra den store komplicerede systemprogrammering til den mindre kampagnehjemmeside.

 

 

Dine kvalifikationer:

En af de fantastiske ting ved Pandi Web er, at vi ikke kræver mange års erfaring for vores nye medarbejdere. Vi tror på værdien i den viden og gejst, nyuddannede kommer med, og derfor hører vi gerne fra dig, hvis du er frisk fra fabrikken.
Derudover er du komfortabel med:
– The Usual Suspects af sprog: HTML, CSS, PHP, JavaScript og SQL (you know).
– Deres afkom af systemer og frameworks, herunder Laravel, Magento og WordPress.
– Har kendskab til udvikling på mobile enheder, fordi… ja, fordi alle har dem.
– Er ansvarlig og struktureret i dit arbejde.

 

Hvornår og hvad søger vi:

Vi søger løbende både front- og backendprogrammører. For at komme i betragtning skal du kunne sende en portfolio med din ansøgning. Vores kontor ligger i Vanløse, tæt på metro og centrum. Arbejdstiden er fleksibel, men skal falde i tidsrummet 08:00-18:00, mandag-fredag.

Er du interesseret, så send din ansøgning med billede samt CV pr. mail til [email protected].

Seneste artikler
Shopify News – December
Året der gik – 2023
Shopify News – November 2023
Shopify News – December
Året der gik – 2023