PW Nyheder
Tilbageblik på 2022 i Pandi Web

Sidste år startede vi det, som vi tænker vi nu kan kalde en tradition. Nemlig et tilbageblik på året der gik. Du kan finde vores artikel om 2021 her. Vi skriver nu januar 2023 og kan kigge tilbage på endnu et godt år i 2022 i Pandi Web. Nedenfor har vi samlet en række overskrifter over det, som har kendetegnet året.

Velkommen til nye folk på holdet

Igen i år har vi været så heldige at kunne få fat i nogle gode nye kollegaer. Vi har blandt andet sagt goddag til Lisa, Peter og Oliver, som er nye folk i vores udviklingsteam. Selvom det er lidt snyd fik vi her i januar også lov at byde Michela velkommen på holdet. Michela skal hjælpe med vores marketing. Du kan se hele vores dejlige hold her. Vil du selv gerne være med på holdet? Så kig forbi vores jobside her.

Nomineret til årets praktikvirksomhed

Vi har aldrig gået op i priser hos Pandi Web, men i at levere solide løsninger. Alle de award-shows mv. som findes i bureauverdenen har vi aldrig selv tilmeldt os. Men derfor indrømmer vi da gerne, at vi synes det var mega fedt, da vores praktikant Lisa (som heldigvis valgte at fortsætte hos os) nominerede os til årets praktiksted hos KEA. Vi var blandt de fem sidste, men endte desværre ikke med at vinde. Det ændrer dog ikke på, at vi fortsætter med at have stor fokus på vores praktikforløb, da det er dem vi bruger som rekruttering i virksomheden og ikke bare gratis arbejdskraft. Du kan læse mere om vores praktik-tilgang her.

DHL

Man kan sige, at DHL nu er blevet en tradition. I hvert fald var det i 2022 andet år vi deltog. Vi var ikke på podiepladserne i selve løbet, men vi mener selv vi var ret godt med på det sociale. Vi fik også næsten varme pizzaer af Wolt, der var alt alt for længe om at levere (vi sender også kærlige tanker til Wolt-buddet, der skulle navigere rundt på pladsen, sorry!).

Sommerfest

Det var mega varmt i sommers! Heldigvis startede vores sommerfest med en kølig rosébar på kontoret ude under parasollerne. Efterfølgende var der lækre drinks på Kayak-bar, og så sluttede vi af med lækker italiensk mad inde i byen. For de unge (og det er de fleste af os jo) stod den på videre fest i byen.

Nye fede projekter

Vi har arbejdet på en del fede projekter i løbet af 2022. Nedenfor kan du se et udpluk af de nye projekter og kunder vi har arbejdet sammen med i løbet af året:
– Veltek
– Preseed Ventures
– Danske Fysioterapeuter
– Sofacompany
– Darlings of Chelsea
– Arthur Hotels
– Endeavour

+ en række flere nye og selvfølgelig alle vores eksisterende gode kunder.

Rewards

Vi gør meget ud af vores rewards, som er en del af vores fordelsprogram for medlemmer. Her kommer der i løbet af året ting til afstemning, som flertallet så bestemmer. I år var det bl.a.:

Grøn Koncert

En tur på Grøn Koncert, hvor vejret heldigvis var med os!

Bådtur

Ud på de syv verdenshave (eller okay det var bare omkring København) og hygge med musik, drinks og godt vejr. Hvad kan man ønske mere?

Du kan læse mere om vores rewardprogram her.

Fodboldflop

Vi var så klar til en ny fodboldfest på kontoret, hvor det (selvfølgelig) var tilladt at se kampene i arbejdstiden. Det blev dog lidt af en fuser, og de indkøbte klaphatte og halstørklæder røg hurtigt tilbage i kassen igen. Vi tager den næste gang!

Pairy energidriks

Vi har en lille tradition for at få lavet vores egne energidriks. Indtil videre har vi fået lavet 4 stykker inklusiv år 2022-versionen, som denne gang var med Pairy-design.

Julefrokost

Julemåneden er helt fantastisk (og det siger vi ikke bare fordi vores direktør elsker jul), det er nemlig også her vores julefrokost ligger. Den starter med vores årlige quiz, hvor vi skal tippe 13 rigtige forudsigelser for det kommende år. Spørgsmålene er en blanding af forretning og interne ting. Vinderen får selvfølgelig en præmie til næste års julefrokost!

It’s a wrap!

Vi siger tak for et fantastisk 2022, som bød på lidt af hvert. Vi glæder os til at fortsætte i 2023, hvor vi allerede har mange spændende ting på tapetet, så stay tuned!

Seneste artikler
Shopify News – December
Året der gik – 2023
Shopify News – November 2023
Shopify News – December
Året der gik – 2023