PW Nyheder
Tilbageblik på 2021 i Pandi Web

Endnu et år er gået, og vi vil som noget nyt, præsentere jer for en gennemgang af året der gik. Vi ser tilbage på året der stod i underholdningens, produktiviteten og fællesskabets tegn. Hos Pandi Web vægter vi vores interne kultur enorm højt, og i takt med dette har vi samlet de bedste øjeblikke fra året.

Ny adresse

Vi er flyttet! Det er for alvor taget fart med udvidelsen af teamet hos Pandi web, og vi måtte derfor erkende, at vi var vokset ud af vores lokaler på Frederiksberg. Det åbnede nye muligheder, og vi flyttede vores kontoradresse til 2720 Vanløse. Vi nyder de nye lokaler med god arbejdsplads, rummelige mødelokaler, plads til socialt samvær med blandt andet bordtennisbord og FIFA kampe, og vores favorit ‘’ zen rummet’’ hvor der virkelig er mulighed for at komme helt ned i gear.

Mød vores nye talenter

Vi var så heldige, at kunne byde flere nye medarbejdere velkommen hos Pandi Web igen i 2021. Det mærkes tydeligt med nye tilføjelser til virksomheden, og vi oplever kun at det skaber endnu mere positiv energi, end hvad vi huser i forvejen. Vi har erhvervet os både praktikanter med fastansættelse, projektledere, og tilføjelser til marketing. Overvejer du at komme i praktik hos os? Så kan du ansøge lige her. Vi er altid på jagt efter nye talenter!

Rewards

Er der noget bedre end når ens kollegaer, også bliver ens venner? Det forsøger vi at imødekomme, og har derfor indført en tradition som figurere hver måned på kontoret. Det handler om et tiltag som vi kalder ‘rewards’. Hver måned lægges 3 forskellige aktiviteter op som rewards, og der afholdes så en afstemning blandt medarbejderne. Det resultere i at den reward med flest stemmer, bliver en realitet. Vi kører det igennem vores egen AR-applikation bygget som PWA.

In-house ølbar

Noget af det som vi sætter en stor dyd i, er at være sociale sammen. Dertil ønsker vi at skabe en arbejdsplads, med skæve og sjove tiltag, som er en smule finurlige. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi rigtig godt kan lide øl – specielt efter kl. 16 på en fredag 😉

Derfor besluttede vi os for at implementere en ølbar, fungerende som et fadølsanlæg. Vi elsker at eksperimentere med forskellige slags øl. Blandt andet Blanc 1664, og Anarkist øllene er nogle fortrukne gengangere. Så hvis tørsten melder sig, er vi på forkant, og dermed muligheden for at slukke tørsten hurtigt, og skyde weekenden i gang sammen.

Fodboldfeber

Sikke en fodbold stemning der var over os i sommeren. Danmark kunne næsten smage EM-finalen, og vi sørgede trofast for at heppe på de danske drenge med at bringe Dannebrog til tops. Vi tændte for fadølsanlægget, og sang ‘’der er et yndigt land’’ i kor, mens vi streamede kampen på vores projektor.

Sommer festligheder

Tradition tro har vi en årlig sommerfest, og den skal i ikke snydes for at få indblik i. Den giver mulighed for at vi kan ønske hinanden en god sommerferie, og skyde sommeren i gang sammen. Trods omstændighederne med den velkendte Corona situation, fandt begivenheden sted på vores kontoradresse. Det gav os mulighed for udnytte vores glimrende udeareal, da vi blev beriget med en små 29 graders varme den dag. Vi havde lejet bartendere fra Cocktaiils som leverede exceptionelle drinks til os hele aftenen, og sørgede for at ingen af os tørstede i varmen. Cocktaiils laver friske og lækre drinks til f.eks. fredagsbarer, julefrokost eller polterabend, og vi synes virkelig deres menu ramte plet og drinksene smagte af flere!

Vores klare drink favorit var deres Paloma. Så hvis tørsten rammer hurtigere end forventet, har Cocktaiils lavet en opskrift på deres Paloma Her.

DHL

’’Couples that workout together, stay together’’.
Pandi Web deltog for første gang i DHL stafetten, som er et løb der afholdes årligt. Vi skiftede computerne ud, med vores løbesko, og tilbragte dagen sammen med 6000 andre tilmeldte virksomheder. Der var sprængfyldt af stemning fra løbeglade, og heppende kollegaer. Vi er allerede ved at træne op til næste DHL løb…

Julefrokost

Hvordan afslutter man året bedst? Vores bud er med en pragtfuld julefrokost!
Det mener vi hos Pandi Web er opskriften på et perfekt arrangement, med gode historier og findings fra året der gik. Vi nød en festlig aften med quiz omkring årets begivenheder, gode drinks, og middag i byen på Basso med dertilhørende forsyninger i alle afskygninger. I skal selvfølgelig heller ikke snydes for vores familie julekort, som fra nu af er en fast tradition i december.

Hverdagsglimt

Sidst er der samlet et par af de visuelle øjeblikke fra hverdagen, som bidrager til dagligdagen hos Pandi Web. Et uddrag af vores fede projekter, ‘’indrammet’’ samarbejdspartnere, halloween med fælles aktivitet om at skære græskar, samt ølsmagning på kontoret. Vi glæder os til at se hvad 2022 byder på!

 

 

Husk du altid kan følge med i vores hverdag på kontoret på enten Instagram eller på vores Facebook side.

 

 

 

Seneste artikler
Shopify News – December
Året der gik – 2023
Shopify News – November 2023
Shopify News – December
Året der gik – 2023