Shopify

Har du Shopify i dag? Eller overvejer du det? Så er der højest sandsynligt et match. Hos Pandi Web hjælper vi dagligt webshops med design, udvikling og vækst i Shopify. Nedenfor kan du se vores typiske tilgang og processer.

Design og udvikling
Det er vigtigt at have fundamentet på plads for at skabe det bedst mulige udgangspunkt for succes med en webshop. I den indledende fase vil vi i dialog med Jer designe en ny løsning ovenpå Shopify ud fra de inspirationskilder I har taget med og de erfaringer vi har fra det digitale landskab. På den måde kan vi kombinere jeres viden med vores erfaring indenfor, hvad der virker og sælger på web.

Når retningen er lagt og designet er på plads begynder vi at udvikle løsningen. Vi sørger for, at alle de tekniske aspekter af løsningen spiller.

Dialog, samarbejde og rådgivning
Er tre nøgleord i vores processer. Vi sørger for løbende at inddrage Jer i processen når I skal involveres og vil løbende holde styr på de forskellige dele af projektet. Derfor kan I være trygge ved, at vi sammen former den løsning, som er den bedste for Jer.

Vedligeholdelse og vækst
En webshop bliver aldrig færdig. Ikke, hvis den er succesfuld i hvert fald. Når webshoppen er lanceret vil vi i tæt dialog med Jer videreudvikle den og komme med input til, hvad vi mener, som kan gøres bedre og hjælpe Jer med at øge jeres omsætning på shoppen. Vi tager udgangspunkt i data via forskellige rapporter, som vi sørger for at trække og præsentere for jer (de rapporter man aldrig selv får tid til at trække og handle på trods alverdens gode intentioner).

Integrationer
Vi er formentlig blandt de bedste webbureauer i Danmark til at udvikle integrationer og/eller forbinde din webshop med andre systemer. Vi kender i hvert fald ikke mange andre, der kan sige, at de har udviklet deres egen integrationsplatform. Hvis din webshop skal bindes sammen med dit regnskab/ERP kan vi derfor anbefale vores platform, Pairy. Hvis der er tale om andre systemer, der skal integreres kan vi også hjælpe med det.

Analyse og rådgivning

Hos Pandi Web lever vi af lange og gode samarbejder med de Shopify-shops vi arbejder med. Samarbejderne bliver kun gode, hvis webshopsne vækster, får rådgivning og får løsninger, som lever op til deres behov. Det har vi specialiseret os i. Derfor har vi løbende tæt dialog med de kunder vi samarbejder med for at skabe et win/win-samarbejde.

Konkret gør vi dette, ved at holde faste møder hver eller hver anden måned. På mødet medbringer vi tal og rapporter fra webshoppen (dem som du trods gode intentioner aldrig selv får trukket og gjort noget ved). Ud fra disse fastlægger vi næste steps for både os og webshoppens medarbejder inden næste møde. Mødet tager max 1 time, men giver så meget mere værdi. Det sikrer fremdrift og at man får rykket på de ambitioner, der er med shoppen. Win/win.

Nøgletal kan være mange forskellige tal, men I en webshop, der gerne vil vækste er det specielt tal som livstidsværdi, gennemsnitlig ordrestørrelse og konverteringsrate, der er interessante. Vi sørger for at trække tallene og afrapportere dem, så vi sammen kan sørge for at drive dem op.

Heatmap er et super værktøj til at se, hvordan Jeres besøgende benytter din side. Det giver et indblik i, hvorvidt der er steder i dit flow, som bør tilpasses for at skabe en bedre brugeroplevelse. Vi sørger for at installere værktøjet, monitorere det og afrapportere vores resultater til Jer.

Shopify udgiver løbende nye opdateringer ligesom e-handelslandskabet også flytter sig over tid. Vi sørger for at være med på noderne og fortælle Jer, hvilke ting der er på vej, og hvilke ting vi mener giver mening for netop Jer.

Vi arbejder til dagligt med mange forskellige webshops. Derfor har vi indsigt i mange forskellige brancher, muligheder og løsninger. På baggrund af vores erfaring kan vi løbende rådgive Jer omkring tiltag, der kunne give mening I jeres setup.

Fordele ved at bruge os
som din shopleverandør

Én samarbejdspartner, der kender din forretning
Vi lever af lange samarbejder. Derfor sætter vi os grundig ind I jeres forretning og sammenholder det med den erfaring vi har. Vi kan både hjælpe med design, udvikling, integrationer og SEO. Derfor slipper du for at skulle snakke med 4 forskellige personer, som alle peger fingre af hinanden.

Tilpasset rådgivning
Når vi både står for din Shopify-webshop og dine integrationer har vi et bedre overblik over din forretning og kan bedre rådgive dig omkring nye tiltag, der giver mening for dig.

Migrering fra en anden
platform til Shopify?
Vi er eksperter I at migrere fra andre webshop-systemer til Shopify. Derfor kan du være tryg ved, at vi sørger for en gnidningsfri migrering, så du kan sørge for at koncentrere dig om at drive forretningen..

Vi har mange års erfaring med dataflyt fra ét system til et andet. Vi har bl.a. udviklet vores egen integrationsplatform, Pairy.dk. Du kan derfor være tryg ved, at vi sørger for at få data korrekt migreret.

Det er vigtig at have styr på SEO i migreringen fra ét system til et andet. Vi hjælper bl.a. med de 301-redirects, der sørger for, at du ikke mister placeringer i Google ved en migrering.

Du får tilknyttet en fast projektleder, der er med jer fra start til slut. Projektlederen sørger for at holde styr på hele projektet og koordinere internt. I og med, at vi både har integrationseksperter, designere og udviklere inhouse bliver kommunikationen langt mere gnidningsfri for Jer.

Er Shopify det rigtige for dig?
Der findes selvfølgelig scenarier, hvor Shopify ikke er den rigtige løsning for jer. Det vil vi kunne hjælpe med at afdække og hvis ikke det er det hjælper vi Jer gerne videre til en samarbejdspartner, der kan løfte jeres behov i et andet system. I de fleste tilfælde vil Shopify dog være den bedste løsning, hvilket er årsagen til, at vi efter mange år i andre systemer har valgt at fokusere 100% på Shopify som webshopplatform hos os.

Shopify er klart best-in-class når det kommer til stabilitet og driftsikkerhed. Det er slut med at være nervøs for diverse opdateringer eller hostingudfordringer. Din shop er en del af Shopifys miljø, hvor driftssikkerheden er i top. Det samme miljø sikrer, at skaleringsmulighederne for dig er uendelige. Du skal derfor heller ikke være nervøs for store salgsdage eller at shoppen pludselig står af grundet øget volumen.

Shopify er blandt de bedste systemer når det gælder SEO ud ad boksen. Har du et bureau, der har styr på SEO samtidig (f.eks. os) kan din løsning hamle op med de fleste andre på markedet når det handler om SEO.

Tracking er noget af det, der kan få de fleste e-commerce managers til at kigge længselsfuldt mod kaffemaskinen. Shopify gør det let, hurtigt og effektivt at få sat de rigtige triggers op så du kan tracke dataen på tværs af dine systemer.

“Jamen man kan jo ikke ændre i checkout” er en anke mange har ved Shopify. Men hvorfor skulle man ændre i noget, som virker og som kunden er vant til at benytte? Det svarer til at begynde at flytte rundt på knapperne på dankortterminalen i supermarkedet.

Ved at være placeret på Shopifys platform får du løbende opdateringerne automatisk (og uden den ulempe der følger med ustabiliteten i andre systemer). Det betyder, at du løbende får adgang til nye funktioner og features. Shopify har altid dig i fokus, hvorfor du altid har adgang til de nyeste trends indenfor e-handel.

Shopify har 24/7 support, hvis du skulle have behov for hjælp i selve administrationen eller lignende. Derudover har Shopify et kæmpe community af eksperter og udviklere, der kan hjælpe dig, hvis du går i stå. Du er derfor også i sikre hænder, hvis du en dag skulle ønske at skifte bureau.

Shopify har tusindvis af apps, der kan gøre hverdagen lettere for dig som webshopejer. Det betyder, at der er næsten uanede udvidelsesmuligheder i systemet.

Typisk proces
Relaterede services

Vi varetager stort set alle opgave vedr. det tekniske setup, lige fra hosting til opdateringer og generel vedligeholdelse.

Webshops

Kan I heller ikke finde rundt i webshop-junglen? Hvilket system skal man vælge, hvordan skal produkter præsenteres, hvad med SEO. Der er mange spørgsmål der skal besvares når jeres nye webshop skal bygges. Vi kan hjælpe med at svare på det meste og kan bygge en ny webshop til jer eller hjælpe med drift og vedligeholdelse af den eksisterende.

Integrationer

Automatisering af manuelle processer er noget af det vi er bedst til. Det kan være du har en webshop og vil have den integreret med dit ERP-system. Det kan vi hjælpe med.

Det kan være, at du gerne vil have koblet dit nyhedsbrevssystem sammen med dit website. Det kan vi hjælpe dig med.

Det kan være, at du gerne vil have koblet din webshop sammen med en dropshipping-leverandør. You get the point.

Websites

Her burde vi skrive, at vi leverer website af højeste kvalitet og optimerede efter nutidens standard. Det gør vi selvfølgelig, også, men det skriver alle andre. Så hvad får du hos os? Et bureau, der i mere end 10 år har bygget webløsninger fra bunden og er fulgt med tiden. Du får her ikke en samlebåndshjemmeside, der er baseret på et tema. Vi bygger en løsning, som passer til jeres virksomhed, og vi bygger den i samarbejde med jer.