PW Nyheder
Vi søger en marketing-praktikant!
Er du vild med marketing, og har du flair for det kommunikative?

Vil du gerne være praktikant i en virksomhed, hvor du rent faktisk får lov at arbejde med rigtige opgaver og ikke skal hente kaffe til andre?

Ønsker du at være en del af en virksomhed, hvor der er mulighed for ansættelse efter praktikforløbet – hvis vi altså er et match ;)?

En virksomhed, hvor du bliver en integreret del af holdet fra dag 1?

Hvis du kan svare ja til ovenstående er du måske den marketingpraktikant vi går og leder efter.

Praktikforløbet:

I praktikperioden anser vi dig som en integreret del af vores team. Du får fra dag 1 ansvar for udformelse og udførelse af reelle marketingopgaver, og med mulighed for at bruge dine egne kreative ideer bedst muligt.

Nedenfor er et udpluk af de opgaver, som du kan komme til at sidde med i forløbet:

 • Forfatning af tekster til vores side og blogindlæg
 • Udarbejdelse og udsendelse af nyhedsbreve
 • Udarbejdelse af artikler til vores brugerplatform
 • Tekstforfatning og guides til videomateriale
 • SEO optimering
 • Klipning og redigering af content til So-Me og annoncering
 • Kreative ideer og input til content, annoncering og cases

Som praktikant vil du få indflydelse og mulighed for at udvikle dine kompetencer, og opdage at hos os, så er to dage ikke ens.

Den bedste praktik er nu engang den, hvor resultatet har en reel nytteværdi, så du kommer til at kunne se dit arbejde publiceret i den ene eller anden afkrog af internettet.

Dine kvalifikationer:

Det er ikke fordi vi forventer en lang række af kvalifikationer fra dig, men vi ser gerne at du er en passioneret teamplayer som har en ambitiøs tilgang til dine arbejdsopgaver og ønsker at yde en indsats både arbejdsmæssigt men også socialt.

En af de fantastiske ting ved Pandi Web er, at vi ikke kræver mange års erfaring for hverken praktikanter eller vores øvrige medarbejderstab. Vi tror på værdien i den viden og gejst, praktikanter og nyuddannede kommer med. Dog skal du gerne passe på en eller flere af nedenstående beskrivelser:

 • I gang med at uddanne mig indenfor marketing eller kommunikation
 • Vil gerne være praktikant i en virksomhed der rent faktisk vil benytte mine egenskaber
 • Følger tidens trend på de sociale medier, og ved hvad de unge vil ha’ ????
 • Jeg kan skrive fængende tekster med et glimt i øjet – hvad betyder det overhovedet? Du skal kunne skrive tekster, som folk vil læse
 • Jeg kan planlægge en fredagsbar, hvor folk ikke går tørstige hjem

 

Hvad vil det så sige at arbejde hos Pandi Web?

Vi er ikke som andre arbejdspladser. Vi anser vores medarbejdere for gode venner og går generelt meget op i, at du har lyst til, og synes om, at være her.

– Her er der ingen diktator

Hos Pandi Web har vi ingen kultur for at bosse rundt med hverken dig eller vores kunder. Vi foretrækker en transparent, flad struktur, hvor alle bliver hørt og har mulighed for indflydelse.

– Sociale aktiviteter

Det sociale er vigtigt (næsten vigtigere end kage-fredag). Vi holder løbende sociale arrangementer, og hvad enten det er spil-, grill- eller en aften i byen, så er det noget, vi håber, du vil være med til (om ikke andet for den gratis mad og drikke)!

– Projektfond

Har du den fedeste idé, der burde se dagens lys? Hos Pandi Web går vi meget op i at være innovative og udvikle projekter på sidelinjen. Viser din ide sig at have potentiale tager vi den gerne hele vejen med dig.

– Rewards

Vi synes traditionelle målsætninger er kedelige. Derfor har vi gamificeret dem i stedet. Hver måned åbner vi op for 3 rewards baseret på seneste måneds præstation. Man kan stemme på den reward, man helst vil have. Den reward der får flest stemmer vinder

– Frokostordning

Frokost med dine kollegaer, hvor vi hver dag nyder kulinariske oplevelser fra Meyers, og du bestemmer helt selv hvad du vil spise på de pågældende dage.

– Kompetenceudvikling

Vi ønsker at du får mulighed for at dygtiggøre dig yderligere, og derfor går vi meget op i, at du kan udvikle dine kompetencer hos os. Vi afholder løbende interne workshops og sender dig gerne på kursus eller webinar, hvis det giver mening for dine opgaver i virksomheden.

– Fleksible arbejdstider

Vi er alle forskellige. Har du behov for at møde på bestemte tidspunkter er det derfor intet problem, bare du lige fortæller os det så vi kan spise din kage hvis du ikke er der.

Livet på kontoret

Vi elsker at opdatere vores sociale medier med livet på kontoret. Det gør vi i håb om at give folk et indtryk af hvilket kontormiljø vi har formet, samt hvor fedt vi egentlig har det.

Man siger jo at et billede siger mere end tusind ord, så hvis du vide mere om hvordan hverdagen ser ud hos os, så besøg endelig vores instagram

Har ovenstående vagt din interesse? Så hører vi meget gerne fra dig på [email protected].

Seneste artikler
Shopify News – December
Året der gik – 2023
Shopify News – November 2023
Shopify News – December
Året der gik – 2023