Viden
Fire gode investeringer til webshops

Som ejer af en webshop kan det ofte være svært at finde ud af, hvor ressourcerne skal bruges. De ting der investeres i, både tidsmæssigt og økonomisk, skal helst være sikre og effektive ting. Vi har samlet en lille liste på fire ting, som vi mener er de investeringer der er givet godt ud.

Fire gode og essentielle investeringer for webshopejere

Sikkerhed – HTTPS
Sikkerheden på sider der behandler følsomme oplysninger såsom navn, adresse, telefonnumre og kortoplysninger skal være sikre. Der er ikke noget der kan skade din forretning mere, end hvis du er grund i at en kundes oplysninger misbruges. Et SSL-certifikat og brug af HTTPS sikrer, at de informationer der kommunikeres til siden er krypterede. Betalinger og andre følsomme sider skal dog være sikrede. Både for din – og dine kunders sikkerhed. Vi skrev allerede tilbage i 2016 hvor vigtigt en certificering er for din side – hvorfor det i 2018 er endnu mere vigtigt.

Mobil (Responsivt design)
Flere og flere tilgår din webshop fra deres telefon. Det er derfor vigtigt at indholdet også ser godt ud på mobil. At siden kan ændre sig efter hvorvidt den bliver vist på computer, tablet eller mobil kaldes responsivt design. Der findes forskellige tilgange til, hvordan en side kan designes responsivt – og alt efter om du skal til at starte med at opbygge din shop eller har været i gang længe – så er der forskellige metoder til at optimere. Det vigtigste er dog at have have det responsive-element i tankerne når siden (videre)udvikles. I dette indlæg opsummerer vi hvad du skal være opmærksom på for at Google rangerer din mobilside højt.

Hastighedsoptimering
Du venter og venter… Der går 3-4-5 sekunder før siden efterhånden er indlæst. Irriterende. Du lever måske med det en enkelt gang, men ved gentagende besøg bliver det simpelthen så irriterende at du bliver væk. Kender du det scenarie? Det skal helst ikke være dine kunder der tænker sådan – om din side! I dette indlæg har vi skrevet mere uddybende om hastigheden og hvad du kan gøre for at optimere din side.

Vedligeholdelse
Teknologien og systemerne udvikler sig konstant, det er derfor vigtigt at være opmærksom på at siden hele tiden er opdateret. Den ene del er selvfølgelig at have aktuelt indhold, så siden ikke bare “passer sig selv”, men rent faktisk er relevant for modtager. Den anden side er rent teknisk. Det kan sammenlignes med, at din computer og telefon fra tid til anden skal opdateres for at lukke sikkerhedshuller, optimere ydelsen og så videre. Det gør sig også gældende for en webshop, og kan resultere i missede salg hvis ikke alting spiller 100%. Hvis du er i tvivl om hvorvidt du skal tilgå den vedligeholdelsesmæssige del af din sige, så lad os hjælpe dig. Vi vedligeholder mange forskellige sider og shops – og reagerer hurtigt i forbindelse med sikkerhedsmæssige fejl og skrøbeligheder.

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev en gang om måneden for at holde dig opdateret på digitale trends og nyheder indefra.

Seneste artikler
Shopify News – December
Shopify News – November 2023
Shopify News – Oktober 2023
Shopify News – December
Shopify News – November 2023