Vi vil altid gerne høre om dit næste digitale projekt og byder meget gerne velkommen på vores kontor i Vanløse. Vi glæder os til at høre fra dig!
PW Nyheder
2 nye partnere i Pandi Web

Pandi Web har siden starten i 2011 oplevet enorm vækst og har i perioden gennemgået en kæmpe udvikling internt. Ambitionerne for fremtiden er store. Vi har i den forbindelse taget de næste naturlige skridt. Således er partnerkredsen nu udvidet fra at være 1 til nu at være 3 personer. De 2 nye partnere er Carl Joachim Hald og Nicklas Andersen.

Begge partnere har været med i flere år og været med til at bygge virksomheden op til det den er i dag. De to partnere vil fremover varetage hvert deres administrative område og skal være med til at sikre den fremtidige udvikling i Pandi Web.

Valget af partnere er truffet på baggrund af de nye partneres meritter i virksomheden de seneste år, samt en nødvendig kombination af kompetencer. Partnerkonstellationen skal sikre at virksomhedens administration, drift og kommunikation vedligeholdes og udvikles. Tilføjelsen skal ses som en naturlig udvikling af et stigende behov for fordeling af ansvar og kontinuerlig sparring på ledelsesniveau.

Partnergruppen udgør således nu Ricki Sørensen, Carl Joachim Hald og Nicklas Andersen. Vi glæder os til fortsat at servicere dig med de lækreste webløsninger fremover.

Seneste artikler
Shopify news – August 2023 
Tilbageblik på 2022 i Pandi Web
Tilbageblik på 2021 i Pandi Web
Shopify news – August 2023 
Tilbageblik på 2022 i Pandi Web