Viden
WooCommerce 3.0 er landet

Tidligere på ugen frigav holdet bag WooCommerce-pluginnet den seneste store opdatering. WooCommerce 3.0 er en kæmpe opdatering og kommer med en masse godt nyt til shopejere i WordPress. Som altid ved de større opdateringer skal du derfor være ekstra forsigtig når du skal opdatere til den nye version. Vær derfor ekstra opmærksom på, om de plugins du bruger er kompatible før du opdaterer.
Nedenfor kan du se nogle af de nye ting i den nye WooCommerce-version. De er delt ind i brugerflade og tekniske ændringer. Sidstnævnte er primært henvendt til udviklere.

Brugerflade

Nyt produktgalleri
En opdatering til produktvisningen gør nu, at billeder vises langt bedre i front end som standard. Som standard er der nu både zoom-funktion direkte på billederne samt lightbox når du klikker på dem. Når du klikker på thumbnails vil de i stedet for at åbne en lightbox nu blot vise billedet i stort ved hovedbilledet. Det nye produktgalleri er også blevet optimeret, så det er mere brugervenligt på mobil. Hvis du i forvejen har skræddersyede funktioner til dit produktgalleri kan du læse om, hvordan du undgår at konflikte med disse her.

Du kan se en illustration af det nye produktgalleri her:

WooCommerce 3.0

Optimering:
Der er lavet en lang række justeringer, som øger din sides hastighed og ydeevne. En af de mest betydelige er ændringer er mailudsendelsen ved checkout. I stedet for at sende mailen med ordrebekræftelse imens en ordre bliver lagt vil den blive sendt med en lille forsinkelse. Dette betyder, at dit checkout vil fungere langt hurtigere for kunden. Folkene bag WooCommerce fortæller, at det i testing betød 50% hurtigere checkout.

Tekniske ændringer

CRUD-metoden
CRUD blev allerede implementeret i en tidligere version af WooCommerce, men er nu en endnu mere fundamental del af systemet. Med CRUD-classes bliver måden data hentes, opdateres og gemmes i databasen ændret. Du kan læse, hvordan CRUD bruges i praksis her.

REST-API’en er blevet opdateret
WooCommerce 3.0 kommer samtidig med en v2 af REST-API’en, som giver en række nye muligheder. Du kan se dokumentationen til API’en her.

Alt det andet
Udover ovenstående er der kommet en lang række småforbedringer og optimeringer. Du kan se den fulde liste her.

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev en gang om måneden for at holde dig opdateret på digitale trends og nyheder indefra.

Seneste artikler
Shopify News – December
Shopify News – November 2023
Shopify News – Oktober 2023
Shopify News – December
Shopify News – November 2023