Viden
Top 6 grunde til at vælge WordPress

At begive sig ud i valg af platform kan være det samme som at begive sig ud i junglen uden et kompas. Det er noget nær umuligt at hitte rundt i antallet af forskellige platforme. Ligeså umuligt er det at finde ud af, hvilken platform der passer bedst til ens eget behov. En platform der dog oftest bliver nævnt i debatten er WordPress. Med god grund. WordPress er klart den mest udbredte platform og alene det giver en række fordele. Nedenfor finder du 6 grunde til, at WordPress er en rigtig god platform at vælge. Hvis flere af nedenstående grunde tiltaler dig. Så er der en god mulighed for, at WordPress kan være det rigtige for dig.

1) Let at bruge

WordPress er et af de mest intuitive CMS’er på markedet hvis du spørger os. Det tager ikke lang tid at sætte sig ind i og tilbyder ud af boksen rigtig mange nyttige funktioner. Hvis du samtidig har en dygtig udvikler vil det kunne skræddersyes præcis så det er perfekt til dig og dine behov. Som slutbruger er det let at få tekster mv. til at fremstå som du gerne vil have dem uden at du skal have fat i en udvikler hver gang.

2) Stor mulighed for tilpasning og udvidelse

Der er nærmest ubegrænset mulighed for at tilpasse og udvide en WordPress-installation. Det kan både være fantastisk i starten så alt kan tilpasses her og nu. Det er dog også en kæmpe fordel fremadrettet så du ikke er låst til de behov du har nu. Det vil således være let at bygge på og tilpasse platformen i fremtiden som dine behov ændrer sig.

Dertil kommer et kæmpe udvalg af plugins, der kan udvide funktionaliteten enten gratis eller ved en meget lille investering. Dog er det altid vigtigt at forholde sig kritisk til offentlige plugins. Det er altid en god ide at vende det med din udvikler før det installeres. Ubeskyttede plugins kan nemlig lede til hackede sider.

3) Gør SEO let

WordPress indeholder ud af boksen en rigtig fornuftig struktur og muligheder for onpage SEO. Hvis du oveni det tilføjer Yoast SEO-pluginnet (som er gratis) har du et rigtig godt udgangspunkt. Det gør det muligt for dig som slutbruger, at få en indikation af, hvor godt et arbejde du gør med din SEO. Ligeledes vil der blive foreslået, hvad du kan gøre bedre. Der er ingen magisk formel for SEO. Det er en jungle med rigtig mange meninger. Dog vil det kunne gøre det lettere for dig som slutbruger at komme godt fra start.

4) WordPress er ikke bare en blog

I tidernes morgen blev WordPress født som et blogværktøj. Du vil formentlig høre mange argumentere for, at det stadig er det systemet er. Det er direkte forkert. WordPress er i dag så meget mere end en blog. Det er rigtigt, at blogdelen stadig er dybt integreret i systemet, men den fylder kun en brøkdel af, hvad systemet ellers kan. Et godt eksempel er Pandi Webs hjemmeside (som du befinder dig på). Den er bygget i WordPress og blogdelen er bestemt ikke den primære funktion.

5) Mulighed for shop

Med WordPress og WooCommerce vil du let kunne udvide med en shop. Både nu og i fremtiden. Det betyder, at du kan styre både din shop og resten af din hjemmeside fra samme system. Mange shopsystemer har en rigtig god shopdel, men en horribel CMS-funktion. WordPress har en fantastisk CMS-funktion og en fornuftig shopdel, som løser de mest udbredte behov i forbindelse med at drive en shop.

Hvis du gerne vil starte en shop kan WordPress med WooCommerce derfor være det rigtige valg for dig. Vi har dog lavet en serie, hvor vi gennemgår de forskellige shopsystemer og holder dem op imod hinanden. Du kan se oversigten her.

 

6) Masser af support

Da WordPress er det mest udbredte system betyder det naturligvis også, at der altid vil være hjælp at hente. Supportdelen bag er ganske enkelt enorm. Du finder næppe et system med tilsvarende support som WordPress. Det vil være hurtigt for dig at finde udviklere der kan kode i systemet. Det vil ligeledes være let at finde folk til at vedligeholde hjemmesiden, som allerede kender systemet og brugerinterfacet.

Ovenstående er nogle af de fordele vi hos Pandi Web ser som de største. Vi er naturligvis farvet af, at vi selv arbejder med WordPress til dagligt og udvikler en stor del af vores kunders løsninger i dette system. Vi har dog arbejdet med en lang række andre såsom Umbraco, Joomla, Drupal og Typo3. Ingen af dem vi har arbejdet med ville vi anbefale over WordPress i langt de fleste tilfælde.

Vi håber du kunne bruge ovenstående til at pege dig i retningen af det rigtige valg for dig.

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev en gang om måneden for at holde dig opdateret på digitale trends og nyheder indefra.

Seneste artikler
Sådan kan en online konfigurator øge dit salg
Shopify News – December
Shopify News – November 2023
Sådan kan en online konfigurator øge dit salg
Shopify News – December