Viden
Nu er det tid til at få et SSL-certifikat

Sikkerhed er det helt store punkt på dagsordenen når vi snakker 2016. Flere sider end nogensinde blev hacket i 2015, og nu begynder det også snart at have betydning for din placering på Google samt signalet til dine besøgende. På serverniveau skal du sørge for at have et SSL-certifikat installeret, og hvis du ikke allerede har det skal du til at gøre det snart. Google vil nemlig inden alt for længe begynde at vise en side som usikker, hvis ikke du har en krypteret forbindelse. Hidtil har det blot været sådan, at en side blev vist neutral, hvis ikke der var et SSL-certifikat installeret på serveren.

Google fremviste på dette års Usenix Enigma konference det nye standardikon for sider, der ikke har et SSL-certifikat installeret. Det nye ikon er et rødt kryds, der signalerer alt andet end tryghed til dine besøgende og formentlig vil skræmme en pæn portion væk. Opdateringen er dog stadig et stykke ude i fremtiden da Google endnu ikke officielt har annonceret, hvilken Chrome-patch det bliver integreret i. Sikkert er det dog, at jo før man anskaffer sig et SSL-certifikat jo bedre. Eksempelvis bliver det inden udgangen af 2016 et krav for alle offentlige sider i USA har en krypteret forbindelse på deres website.

Der er ingen tvivl om, at sikkerhed på websites bliver det store emne i 2016. Hos Pandi Web er vi forberedte, og det kan du også blive ved at samarbejde med os om din hjemmeside.

Er du i tvivl om, hvorvidt du har en krypteret forbindelse tilknyttet dit website er du meget velkommen til at skrive til mig på [email protected] så kan jeg lynhurtigt tjekke det for dig. Ved du, at du ikke har et SSL-certifikat installeret kan vi hjælpe dig med at få installeret det til en fornuftig pris. Endelig kan du også vælge at blive hostet hos Pandi Hosting, hvor du har mulighed for SSL i alle vores pakker. Kontakt os og få mere info på [email protected].

Opdateret februar 2017:

Google har nu rullet en opdatering ud til deres Chrome-browser. Nu bliver sider markeret som “Ikke sikker”, hvis de har logind på deres side og ikke har SSL. Det er kun begyndelsen på ovenstående, hvorfor du bør have et SSL-certifikat jo før jo bedre.

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev en gang om måneden for at holde dig opdateret på digitale trends og nyheder indefra.

Seneste artikler
Shopify News – December
Shopify News – November 2023
Shopify News – Oktober 2023
Shopify News – December
Shopify News – November 2023