Four Design

Website

2020

Nyt moderne website til Four Design

Vi har stået for digital rådgivning, design, front-end udvikling, back-end udvikling og integrationsvejledning

Four Design havde et ønske om et nyt og mere moderne website, der bedre kunne illustrere og fremvise virksomhedens produkter. Der var behov for en side, der gjorde dem mere levende en den forrige.  I designprocessen kom vi i samarbejde med Four Design frem til det look, som den nye side skulle have. Herfra har vi designet hver sidetype ud fra det look & feel, som føltes rigtigt.

Sitet er udviklet på WordPress-platformen og der har været meget fokus på, at platformen skulle være klar til webshop, hvis dette behov opstår i fremtiden. Derfor har vi også gjort klar til dette i selve strukturen på hjemmesiden.

Vi har stået for sikkerhedsoptimering af siden og står løbende for at opdatere sitet. Opdateringsprocessen indebærer fuld backup og test på testsite inden livesitet opdateres. Dette sikrer, at der ikke opstår fejl på livesitet ifbm. opdateringen.

Vedligeholdelse indebærer både udvikling af nye sider og opdatering af eksisterende. Derudover står vi løbende for at rådgive omkring muligheder og nye anbefalede tiltag på baggrund af erfaring fra andre cases og trends i branchen.

Udover ovenstående har vi også rådgivet Four Design i forbindelse med integration til deres ERP-system.

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Jeg vil gerne ringes op