Rewards

Kategori
Intern

I Pandi Web har vi altid haft stor fokus på medarbejdertrivsel og at gøre det så sjovt som muligt at være på arbejde. Rewards er vores program, hvor vi løbende involverer medarbejderne i denne ambition.

Rewards-programmet har haft flere forskellige former. I første omgang var det en række achievements, der kunne låses op for på årsbasis, hvis der blev nået en række specifikke målsætninger. Belønningerne var forudbestemte og kunne være alt fra frokostpizza til en halv fridag. Det foregik via en plakat, som vi stemplede når et mål var nået. Det var sjovt, men det var ikke så digitalt, så næste iteration blev Pandi Rewards AR, som er det vi bruger nu.

I sin nuværende form kan medarbejdere sende ønsker til forskellige rewards. Det kan være alt fra bordtennis bord til oplevelser for firmaet. Nogle gange i løbet af året udloves så 3 rewards fra puljen af ønsker. Medarbejdere kan så scanne en plakat, som viser dem mulighederne i AR, hvor de kan stemme på den reward de helst vil have. Den reward med flest stemmer vinder og bliver til virkelighed.