Publiceret

6. juni 2016

Hos Pandi Web udvider vi i øjeblikket vores dygtige udviklerteam. Vi er et ungt, men teknisk tungt bureau, og som programmør/udvikler/troldmand vil du elske at være her, for det gør vi!

Hvad skal du kunne?

Vi arbejder primært med web, og for at være en del af os skal du i hvert fald kunne trylle med PHP, MySQL, HTML5, CSS3 og JavaScript (jQuery er det foretrukne bibliotek). De mest brugte systemer er WordPress, Magento og Laravel, hvis du ikke kender dem så skynd dig at få styr på dem inden du sender din ansøgning, ellers bliver du aldrig vores nye troldmand.

Vores kunder elsker når tingene bliver færdige til tiden (og gerne før), men de hader hvis de bliver færdige efter tid. Du skal være problemknuser, for hvis ikke du kan løse en opgave så sker det her.

Du skal kunne foreslå de rigtige løsninger og kunne implementere dem også. Det er vigtigt, at du sammen med dine kollegaer sørger for at finde de rigtige løsninger hver gang. Vi hjælper hinanden, men det er også vigtigt at kunne gå in the zone og bede andre om ikke at forstyrre.

Vores arbejde bliver set af mange tusind mennesker hver dag, derfor er det vigtigt, at det er kvalitet du leverer. En vigtig egenskab er også, at du kan erkende når du har brug for hjælp.

Det sker, at vi overtager projekter, hvor vi er kundens sidste udvej. Her skal du kunne slå til og få kunden sikkert i havn.

Hvordan er det at være troldmand hos os?

Du skal kunne tage ansvar og løfte alle slags opgaver. Vi har en størrelse som betyder, at alle løfter. Samtidig vil du have rig mulighed for at præge arbejdsgange og indføre nye og smartere processer. Det er et krav, at du holder dig opdateret på de nyeste teknologier, så når du sender din ansøgning må du gerne smide et par links med til de steder du bruger som nyhedskilde.

Hvis du gør det godt er der rig mulighed for at få federe opgaver og større ansvarsområder. Hvem ved, hvis du er virkelig god kan du måske også få din egen firmabil ligesom Patrick.

Der vil være tidspunkter, hvor det er mindre sjovt end andre og alle dage er bare ikke lige sjove. Vi ved, at vi bliver dem du kommer til at se mest til, så derfor hygger vi os efter vi har gjort vores kunder tilfredse.

Hvem er dine nye kollegaer?

Vi er 94% mænd og 6% kvinder. Omregnet betyder det vi er 1 kvinde og 14 mænd. Vi har ingen stor HR-afdeling så du kan fortælle alle de jokes du vil. Det sociale er vigtigt for os og vi smiler altid på billeder.

Vi er nørder, der elsker at være arkitekterne bag nutidens og fremtidens webløsninger. Lønnen kan du formentlig godt få højere i store kedelige organisationer, men ‘The Pandi Feeling’ finder du kun hos os. Tilmed får vi kage en gang imellem. Vi glæder os til din ansøgning og håber at se dig på holdet!

Hvad gør jeg så nu?

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, så er der en god chance for, at du passer ind hos os. I så fald vil vi meget gerne have din ansøgning på job@pandiweb.dk. Fortæl hvorfor du passer ind og send os gerne noget af dit kæreste eje (noget kode) som vi kan dykke ned i. Gerne et link til din github/bitbucket-profil og dit foretrukne ølmærke. Vi ses forhåbentlig!

Vil du vide mere, tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev en gang om måneden for at holde dig opdateret på digitale trends og nyheder indefra.

Fortsæt din læsning

Skriv til os her