Publiceret

7. maj 2019

Er du vild med marketing?

Vil du gerne være praktikant i en virksomhed, hvor du rent faktisk får lov at arbejde med rigtige opgaver og ikke skal hente kaffe til andre?

En virksomhed, der bruger praktikforløb som rekrutteringsproces? Hvor du bliver ansat, hvis du gør det godt og lever op til forventningerne?

En virksomhed, hvor du bliver en integreret del af holdet?

Hvis du kan svare ja til ovenstående er du måske den marketing-praktikant vi leder efter. Vi indgår kun praktikaftaler med henblik på ansættelse såfremt der er et match. Nedenfor kan du se lidt om, hvad det betyder at være en del af holdet hos Pandi Web. Hvis du er interesseret kan du fange os på job@pandiweb.dk.

At arbejde hos Pandi Web?

Vi er ikke som andre arbejdspladser. Vi anser vores medarbejdere for gode venner og går generelt meget op i, at du har lyst til, og synes om, at være her.

– Her er der ingen diktator

Hos Pandi Web har vi ingen kultur for at bosse rundt med hverken dig eller vores kunder. Vi foretrækker en transparent, flad struktur, hvor alle bliver hørt og har mulighed for indflydelse.

– Sociale aktiviteter

Det sociale er vigtigt (næsten vigtigere end kage-fredag). Vi holder løbende sociale arrangementer, og hvad enten det er spil-, grill- eller en aften i byen, så er det noget, vi håber, du vil være med til (om ikke andet for den gratis mad og drikke)!

– Projektfond

Har du den fedeste idé, der burde se dagens lys? Hos Pandi Web går vi meget op i at være innovative og udvikle projekter på sidelinjen. Viser din ide sig at have potentiale tager vi den gerne hele vejen med dig.

– Rewards

Vi synes traditionelle målsætninger er kedelige. Derfor har vi gamificeret dem i stedet. Hver måned åbner vi op for 3 rewards baseret på seneste måneds præstation. Man kan stemme på den reward, man helst vil have. Den reward der får flest stemmer vinder

– Medarbejderfordele

Vi har et fordelsprogram for medlemmer, hvor du løbende får nye fordele, bl.a. har vi rabataftaler med Baresso til vores medarbejdere.

– Kompetenceudvikling

Du skal hele tiden blive bedre (det bliver vi) og derfor går vi meget op i, at du kan udvikle dine kompetencer hos os. Vi afholder løbende interne workshops og sender dig gerne på kursus, hvis det giver mening for dine opgaver i virksomheden.

– Frugtordning

Frugt er godt nok ikke kage. Vi har dog hørt det skulle være godt, derfor kan du frit tage for dig af godterne.

– Fleksible arbejdstider

Vi er alle forskellige. Har du behov for at møde på bestemte tidspunkter er det derfor intet problem, bare du lige fortæller os det så vi kan spise din kage hvis du ikke er der.

Praktikforløbet:

I praktikperioden bliver du en integreret del af vores hold. Du vil ikke blive bedt om at hente kaffe eller gå i brugsen. Du får fra dag 1 ansvar for udformelse og udførelse af reelle marketing-opgaver. Nedenfor er et udpluk af de opgaver, som du kan komme til at sidde med i forløbet:

Forfatning af tekster til vores side og blogindlæg

Udarbejdelse og udsendelse af nyhedsbreve

Styring af interne sociale arrangementer

Kontakt til pressekontakter

SoMe (især Instagram og Facebook)

Gennemgang af Facebook annoncer

Som praktikant indlemmer vi dig i galehuset i et par måneder, hvor ikke to dage er ens. Der er hele tiden nye opgaver, der skal løses, og du vil komme til at bidrage aktivt. Den bedste praktik er nu engang den, hvor resultatet har en reel nytteværdi, så du kommer til at kunne se dit arbejde publiceret i den ene eller anden afkrog af internettet.

Dine kvalifikationer:

En af de fantastiske ting ved Pandi Web er, at vi ikke kræver mange års erfaring for hverken praktikanter eller vores øvrige medarbejderstab. Vi tror på værdien i den viden og gejst, praktikanter og nyuddannede kommer med. Dog skal du gerne passe på en eller flere af nedenstående beskrivelser:

  • I gang med at uddanne mig indenfor marketing
  • Vil gerne være praktikant i en virksomhed der rent faktisk vil benytte mine egenskaber
  • Poster på livet løs på min Instagram, Snap og hvad de ellers hedder
  • Jeg kan skrive fængende tekster med et glimt i øjet – hvad betyder det overhovedet? Du skal kunne skrive tekster, som folk vil læse.
  • Jeg kan planlægge en fredagsbar, hvor folk ikke går tørstige hjem

Har ovenstående vagt din interesse? Så hører vi meget gerne fra dig på job@pandiweb.dk.

Vil du vide mere, tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev en gang om måneden for at holde dig opdateret på digitale trends og nyheder indefra.

Fortsæt din læsning

Skriv til os her