Schärfe

Website

2019

Schärfe

Nyt tidssvarende website til familiedrevet begravelsesforretning.

Kan en bedemand have en tidssvarende hjemmeside med fokus på brugeroplevelse? Det korte svar er: ja. Det er lige præcis, hvad Schärfe har fået.

Schärfe kom til os med et ønske at modernisere deres daværende website-løsning og løfte brugeroplevelsen. Vi designede hele løsningen og var med helt fra de indledende tanker omkring, hvad formålet med den nye hjemmeside skulle være.

Resultatet er blevet en æstetisk flot løsning, der falder i hak med Schärfes værdier og visuelle identitet. Sitet er responsivt og giver hele tiden den besøgende mulighed for at ringe til Schärfe.

Et af fokuspunkterne fra Schärfe var bl.a. klart at illustrere, hvordan forløbet fra start til slut for den pårørende til en afdød. Resultatet af disse overvejelser blev en videreudvikling af Schärfes daværende illustration. Der blev dedikeret en sektion på forsiden til en kort fortælling af de 6 overordnede trin. Hver af disse trin leder videre til en udførlig forklaring på en dedikeret side, der indeholder forklaringer til hver enkelt step.

Sitet er bygget fra bunden i WordPress og er bygget modulbaseret således, at elementer let kan genbruges på tværs af sider uden at skulle udvikles på ny hver gang. Der er foretaget hastighedsoptimering efter gældende standarder og ved brug af Pandi Audits.

Vi har stået for: Digital rådgivning, design, front-end udvikling og back-end udvikling.

Nedenfor kan du se designet på den nye hjemmeside, og nederst kan du klikke dig videre og se siden i aktion.

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Jeg vil gerne ringes op