Pairy

SaaS, Website, Visual Identity

2016

Paring mellem dit økonomisystem og din shop.

Med Pairy behøver du ikke bruge tid på dyrt og kedeligt tastearbejde. Pairy overfører automatisk den ønskede data mellem din webshop og dit økonomisystem i det interval du ønsker det.

Pairy er et internt projekt, som startede hos Pandi Web efter stigende efterspørgsel på integrationer mellem webshops og regnskabsprogrammer. Vi tænkte, at der måtte være et behov for en standard løsning til at løse det behov. Pairy-platformen blev resultatet. Vi har selv stået for alt i forbindelse med lanceringen herunder visuel identitet, website og selve softwaren til systemet.

Platformen er bygget som middleware. Det fungerer således, at Pairy henter data ind fra et system, behandler det og sender det videre til det næste. På den måde kan man nøjes med at skifte et enkelt element ud, hvis man en dag skifter system. Dette sparer omkostninger og gør løsningen langt mere fleksibel. Det betyder også, at der kan kobles flere systemer på uden at de flow i de eksisterende integrationer ødelægges.

Pairys hovedside er bygget i WordPress, mens selve platformen er bygget på Laravel-frameworket og hostes i Googles Cloud-løsning. I dag kører mere end 800 integrationer på Pairys platform, og flere kommer til hele tiden. I 2018 lancerede vi Pairy i Norge. Du kan finde den norske version på Pairy.no.

Udover standardløsningerne til e-conomic, Dinero og Billy udvikler vi også en række skræddersyet løsninger til C5, Navision, Business Central og lignende ERP-systemer. Læs mere her. Du kan også besøge Pairy Enterprise for at læse mere om de skræddersyede integrationer vi har lavet og processen de indeholder.

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Jeg vil gerne ringes op