Muuto

Website

2017

Online univers for det skandinaviske design brand Muuto

Vi har leveret: Front-end udvikling, Back-end-udvikling, Integrationer med Muutos systemer og Zendesk-analyse.

Muuto havde brug for et fleksibelt CMS, som skulle integreres med deres PIM-system. Hele sitet har fået en større makeover med et helt nyt design. Tanken var bl.a. et produktkatalog, der på sigt kunne åbnes op som shop.

Løsningen blev et site bygget i Magento 2. Vi har taget udgangspunkt i Magento 2-platformen og udviklet vores eget modulbaseret system, som lever op til Muutos behov for fleksibelt at kunne opbygge content på sitet. Sitet er bygget i et skræddersyet tema. Dette gør, at løsningen er så lean som mulig da man ikke får en masse unødvendige temafunktioner med i løsningen.

Hvis man sammenligner med WordPress er det en modulbaseret ACF-opbygning, som vi har lavet. Årsagen til valget af Magento 2 blev kompleksiteten i løsningen og de behov for shopfunktioner, som Muuto havde. Muligheden for at købe blev i første omgang pillet fra, men med mulighed for at sætte det på efterfølgende. Administrationspanelet fungerer som en hvilken som helst anden Magento 2-installation, men med vores tilføjelser. Bl.a. er der en avanceret modulopbygning, hvor Muuto selv kan benytte modulerne på tværs af siden. Dette gør opbygningen af nye sider utrolig fleksibel for Muuto.

Moduldatabasen er løbende blevet udvidet og indeholder i dag en lang række moduler, som Muuto kan benytte på tværs af sitet.

Vi står desuden for løbende vedligeholdelse og sikkerhedsoptimering af løsningen.

Design direction af Norgram.

2 nomineringer til Creative Circle 2018
1 Honorable Mention på Awwwards

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Jeg vil gerne ringes op