Le Fix

E-commerce

2016

Ny responsive webshop til livstilsbrandet Le Fix

Le Fix havde brug for en digital løsning, som var både funktionel og visuel på samme niveau som deres fysiske butikker – clean and simple.

Vi har leveret: Design, Front end-udvikling, back end-udvikling og digital rådgivning.

Løsningen blev en utrolig lean webshop uden de store effekter. Et simpel site, som er let at forstå af den besøgende og hurtigt at navigere rundt i.

Webshoppen er bygget på Magento 1.9-platformen, som Le-Fix benyttede i forvejen og var glade for. Deres gamle løsning var tung og bygget op af et fyldt tema med mange unødvendige plugins mv.. Vi var derfor meget bevidste om, at det ikke måtte være tilfældet med den nye løsning.

Det nye design blev derfor udviklet som et nyt og rent tema, som kunne udskifte det eksisterende. Temaet blev bygget på Magento-platformen så Le-Fix ikke skulle lære et nyt system da de var fint tilfredse med selve platformen. Le-Fix slap derfor også for en omkostningsfuld og besværlig produktflytning fra en platform til en anden i forbindelse med det nye site. Det betød også, at der ikke behov for 301-redirects mv. i forbindelse med lanceringen. Ligesom, at nyttige plugins mv. kunne bibeholdes og unyttige kunne fjernes.

Efter løsningen gik i luften har vi løbende stået for vedligeholdelse af selve løsningen, implementeringen af nye funktioner og rådgivning vedrørende fremtidige tiltag på shoppen.

Da løsningen blev lanceret var Magento 2 platformen endnu ikke lanceret. I dag er det ikke anbefalelsesværdigt at lancere en løsning på Magento 1.9. Magento har meldt ud, at supporten stopper juni 2020.

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Jeg vil gerne ringes op