Hoff & Sørensen Arkitekter

Website

2019

Hoff & Sørensen Arkitekter

Nyt tidssvarende website til klassisk dannet tegnestue

Vi har stået for: Digital rådgivning, front-end udvikling, back-end udvikling og sikkerhedsoptimering.

Hoff & Sørensen stod overfor en modernisering af deres website. Vi blev en del af et større samarbejde omkring den nye løsning, hvor vores rolle blev udvikling af selve websitet.

Vi fik overleveret design fra det kreative bureau. Herefter stod vi for hele den tekniske del af løsningen. Hjemmesiden blev placeret på WordPress med udgangspunktet, at Hoff & Sørensen selv kan stå for at ændre indholdet på siden. Der er opsat korrekte meta-tags således, at kunden har en let og overskuelig måde at redigere SEO-tekster mv. på i løsningen.

Resultatet er blevet en let overskuelig side, der har et tidssvarende design og en funktionalitet, der gør den let at bruge for den besøgende.

Hoff & Sørensen kan selv opdatere og vedligeholde sitets indhold. Siden er modulbaseret. Dette betyder, at moduler kan genbruges på tværs af sider. Det gør løsningen fleksibel og gør, at Hoff & Sørensen selv kan oprette nye sider med det ønskede udseende uden at skulle have fat i os. Strukturen og modulbasen kan løbende udvides af os således, at Hoff & Sørensen har flere moduler, der kan benyttes.

Vi står løbende for at sikkerhedsscanne og opdatere siden. Dette sikrer, at siden er uptodate, og at risikoen for, at den hackes er minimal. Hoff & Sørensen har en sikkerhedspakke hos os, så selv hvis den mod forventning skulle blive hacket, vil vi rense siden og lukke sikkerhedshullet.

Design af Ehrhorn Hummerston

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Jeg vil gerne ringes op