Greenland Climate Research Centre

Website

2018

Greenland Climate Research Centre

Nyt WordPress-site
Vi har leveret: Front-end, Back-end, design, rådgivning og sikkerhedsoptimering.

Greenland Climate Research Centre skulle bruge en ny tidssvarende hjemmeside, der fungerede optimalt på alle devices. Det skulle være nemt for den besøgende at navigere rundt på siden og finde rundt i det store arkiv af indhold. Der var især fokus på ansøgningsprocessen på hjemmesiden, hvorfor denne fik stor fokus ift. brugervenligheden. Der blev taget bestik af tidligere erfaringer og implementeret et simpelt ansøgningsflow.

Forløbet startede med en designworkshop, hvor vi sammen med GCRC gennemgik behovene på det nye site og dragede konklusioner ud fra læringer på deres gamle website. Herfra blev udviklet designskitser med look-and-feel som resulterede i den visuelle stil GCRC godkendte. Til sidst blev de enkelte sider designet og udviklet.

Resultatet blev et website bygget på WordPress, som bl.a. indeholder et stort arkiv af publikationer, research programs og uddannelsesprogrammer. Uddannelsesprogrammerne indeholder ansøgningsformularer, som udfyldes og sendes direkte til GCRC til behandling. Sitet er bygget modulbaseret således, at moduler kan genbruges på tværs af sider. Dette gør, at GCRC kan stå for at vedligeholde og oprette nye sider løbende uden at skulle have fat i en udvikler. Det er kun, hvis der er tale om et nyt modul eller sidetype, at GCRC skal have fat i os.

Vi drifter og videreudvikler løbende siden. Bl.a. står vi for at sikkerhedsoptimere siden og holde den opdateret. Vi har også løbende udvidet siden med nye moduler, sidetyper og indhold ift. GCRCs ønsker. Vi har også implementeret GCRCs Virtual Reality-læringsspil på hjemmesiden så dette kan benyttes af besøgende.

Vi rådgiver løbende GCRC vedrørende deres site og fremtidige muligheder i takt med, at branchen og teknologierne udvikler sig.

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Jeg vil gerne ringes op