Eva solo – Legio Nova

Kampagnesite

2018

Eva Solo

Inspirationsunivers til Eva Solos forskellige produktfamilier.

Vi har leveret: Front-end, back-end udvikling, digital sikkerhed & rådgivning.

Eva Solo skulle bruge et inspirationsunivers til deres produktfamilier. I den forbindelse blev der designet et kampagnesite fra Liquid Minds. Vi var med fra starten af processen. Vi bistod i opstarten med rådgivning omkring de tekniske muligheder samt sparring omkring den mest optimale løsning.

Sitet blev placeret på en WordPress-løsning således, at Eva Solo selv kan tilføje nye produktfamilier mv. i takt med, at disse bliver lanceret. WordPress blev bl.a. valgt grundet de mange optimeringsmuligheder og funktioner out of the box.

Vi har sikkerhedsoptimeret sitet. Vi står løbende for at opdatere sitet og sikkerhedsscanne det for at undgå, at sitet bliver hacket. Skulle det mod forventning ske vil vi som en del af sikkerhedspakken rense siden og bringe den tilbage til samme stand, som før den blev hacket.

Sitet er opbygget i moduler, som kan genbruges på tværs af sider, og gør siden fleksibel at bruge for Eva Solo. Opbygningen i WordPress er lavet så fleksibelt, at det er let at udvide med nye moduler og sidetyper i fremtiden. Vi har valgt at bygge siden på den måde for at fremtidssikre den bedst muligt. Dette sikrer, at Eva Solo kan bruge platformen og opbygningen i mange år frem.

Sitet er kodet efter WordPress’ best practice. Dette sikrer, at siden er så lean som muligt og minimerer risikoen for, at der opstår fejl ved opdatering af WordPress og tilhørende plugins.

Design af Liquid Minds.

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Jeg vil gerne ringes op