DR

Kampagnesite

2017

Hvad er public service?

Hvad er public service? Dette ville DR forsøge at formidle til danskerne ved hjæp af et mobil kampagne site, der med en humoristisk vinkel angreb dette ømtålelige emne. Vi udviklede i tæt samarbejde med DR, alt fra idé til udførelse.

En udfordring for DR var at nå de unge og forklare dem, hvorfor man bør betale licens, og hvad man får for sine licenspenge.

Løsningen blev et humoristisk licenssite, der via sjove videoer, animationer og små minispil skulle fortælle om de gode ting ved licens.

DR havde selv produceret en række videoer. Bortset fra dem var vi med i hele idéudviklingen af sitet og var med til at kreere de spil, som siden skulle indeholde. Resultatet blev bl.a. et tinderlignende spil, hvor man skulle fortælle om sine public service præferencer. Der var også et tip-spil, hvor man skulle gætte på hvilke 3 ting, som ikke var public-service. Dette spil skulle illustrere, hvor bredt public service favner.

DR var så tilfredse med resultatet, at vi fik lov at lave et mini intranet til håndtering af marketingkampagner.

Vi har leveret: Rådgivning, design, front-end og GIF animationer

Løsningen blev udviklet som en flad side uden integreret CMS. Denne løsning blev valgt for at holde omkostningerne nede og performance i top. Årsagen til fravalget af CMS var primært, at kampagnen var en engangskampagne og ikke var tiltænkt yderligere liv efter kampagnen sluttede. Der blev dog udviklet en simpel database til håndtering af kommentarer og inputs fra de besøgende i kampagnen.

Nedenfor kan du se udsnit af de animationer og sektioner, som siden indeholdt da den blev lanceret. Sitet er i dag ikke tilgængeligt da kampagnen er slut, men hvis du gerne vil se sitet kan du altid tage fat i os på info@pandiweb.dk.

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Jeg vil gerne ringes op