Hos Pandi Web er vi eksperter I at få dine systemer til at tale sammen

Med mange tusinde timers integrationserfaring får du hos Pandi Web et hold, som kan tage dig sikkert fra start til slut i din integrationsprocess. Vi rådgiver gerne omkring muligheder og fortæller om best practices. Vi har bl.a. lavet Microsoft AX-integrationer til Scannet Webshop, WooCommerce og Magento.

Hos Pandi Web kan du få en komplet integration mellem dit ERP-system og resten af virksomhedens forretningskritiske systemer. Det gør det muligt at fjerne manuelle processer og optimere virksomhedens effektivitet. Vores integrationseksperter hjælper fra start til slut i forløbet og rådgiver gerne om muligheder.

 

Skræddersyet AX integration med resten af dine systemer

 

Hos Pandi Web kan vi tilpasse integrationen til lige nøjagtigt dine behov. Vi har naturligvis en række foruddefinerede dataflows, men vi kan altid tilpasse det til dine behov således, at lige præcis dine processer optimeres mest muligt. Hvad enten det er en integration til din webshop eller et andet af virksomhedens systemer vil det være muligt at tilpasse præcis, hvilken data der synkroniseres og hvornår.

 

Et eksempel på en Microsoft Dynamics AX-integration til en shop

 

Nedenfor har vi beskrevet en typisk AX-integration mellem ERP-systemet og en webshop. Nedenstående er blot et bud, vi kan tilpasse alle dele af flowet og triggers til lige præcis jeres virksomhed.

 

Ordrer synkroniseres fra shop til AX

 

Oftest er et af de vigtigste behov, at ordrer synkroniseres fra shoppen til ERP-systemet. Dette gøres i et aftalt interval. Ordrerne synkroniseres når de har fået den status i shoppen, som er aftalt. Hvis ordrer behandles i selve shoppen bliver en ordre som regel først overført til AX når den er færdigbehandlet og pengene er trukket. Hvis ordren behandles i AX eller via et logistikprogram synkroniseres ordren til dette så snart den er lagt. Efter endt behandling i dette system vil integrationen så lukke ordren i shoppen og trække pengene.

 

Produkter synkroniseres fra AX til shop

 

Varestamdata synkroniseres i et fastsat interval fra AX til shoppen. Præcis hvilken data, som synkroniseres aftales i opstartsfasen.

 

Lagerdata synkroniseres fra AX til shop

 

Lagerdata er ofte en vigtig del af en integration mellem shop og AX. Derfor køres lagerdata som sit eget job i et hyppigere interval end den øvrige produktdata. Præcis hvor ofte afklarer vi i opstartsfasen i samarbejde med jer.