Få driftsikker hosting af din forretningskritiske Magento-webshop her

Hos Pandi Web udvikler og drifter vi til dagligt en lang række Magento webshops. Vi har derfor stor erfaring med både Magento 1 & 2, hvilket sikrer dig en pålidelig og dygtig udbyder.

 

Vi tager os af alt det tekniske, så du blot kan fokusere på din forretning. Hvis du skal flytte fra en eksisterende host skal du blot give os de nødvendige adgange, og så sørger vi for alt det tekniske i forbindelse med flytningen. Vi sørger ligeledes for koordinering med eksisterende host, som sikrer den mest optimale flytning.

 

Vi benytter Hetzner, som er blandt de største hostingudbydere i Europa. Faciliteterne i disse datacentre er blandt de bedste i verden, hvilket sikrer optimal drift af din shop. Der tages automatisk backup til en separat lokation hver nat.

 

Hvis din Magento-shop er så stor, at der kræves mere end et almindeligt hosting-setup vil vi også kunne hjælpe med opsætning af din shop på en cloud-løsning. Tag fat i os, hvis du har behov for rådgivning om, hvilket hosting-løsning, der er den ideelle for dig.