Digitalbureauet Pandi Web søger en skarp programmør, der er nede med de seneste teknologier, metoder og snydekoder.
Vi er et ungt bureau med vind i sejlene (vi forsøger nøjsomt at sy det større) og søger derfor flere nye ansigter, der kender deres vej omkring et <?php ?>.

 

At arbejde hos Pandi Web?

Vi er ikke som andre arbejdsgivere. Vi anser vores medarbejdere for virksomhedens vigtigste ressource, og derfor går vi meget op i, at du har lyst til og synes om at arbejde her.

 

– Her er der ingen diktator
Hos Pandi Web har vi ingen kultur for at bosse rundt med hverken dig eller vores kunder. Vi foretrækker en transparent, flad struktur, hvor alle bliver hørt og har mulighed for indflydelse.

 

– Sociale aktiviteter
Det sociale er vigtigt (næsten vigtigere end kage-fredag). Vi holder løbende sociale arrangementer, og hvad enten det er spil-, grill- eller en aften i byen, så er det noget, vi håber, du vil være med til (om ikke andet for den gratis mad og drikke)!

 

– Projektfond
Har du den fedeste idé, der burde se dagens lys? Hos Pandi Web går vi meget op i at være innovative og udvikle projekter på sidelinjen. Viser din ide sig at have potentiale tager vi den gerne hele vejen med dig.

 

– Achievements
Vi synes traditionelle målsætninger er kedelige. Derfor har vi gamificeret dem i stedet. Vi har hvert år et nyt sæt achievements der kan låses op. De kan låses op både på måneds og årsbasis og udløser belønninger til hele virksomheden.

 

– Tilskud til bredbånd

Du har brug for godt internet derhjemme. Derfor giver vi tilskud på 200 kr til dit internet derhjemme.

 

– Medarbejderfordele
Vi har et fordelsprogram for medlemmer, hvor du løbende får nye fordele, bl.a. har vi rabataftaler med Baresso til vores medarbejdere.

 

– Kompetenceudvikling
Du skal hele tiden blive bedre (det bliver vi) og derfor går vi meget op i, at du kan udvikle dine kompetencer hos os. Vi afholder løbende interne workshops og sender dig gerne på kursus, hvis det giver mening for dine opgaver i virksomheden.

 

– Frugtordning

Frugt er godt nok ikke kage. Vi har dog hørt det skulle være godt, derfor kan du frit tage for dig af godterne.

 

– Sundheds- og tandforsikring

Som medarbejder hos Pandi Web får du sundheds- og tandforsikring. Det betyder, at du kan få betalt kiropraktor, fysioterapeut mm. og at du får refunderet 80% af din tandlægeregning.

 

– Du bliver gammel en dag…

… Forhåbentlig i hvert fald. Når du gør skal du selvfølgelig kunne leve. Derfor er der selvfølgelig også pension.

 

– Overskudsdeling

Medarbejderne er det der gør Pandi Web fantastisk. Derfor skal du selvfølgelig belønnes når det går godt (og du gør et godt stykke arbejde). Derfor får alle medarbejdere del i overskuddet.

 

– Fleksible arbejdstider

Vi er alle forskellige. Har du behov for at møde på bestemte tidspunkter er det derfor intet problem, bare du lige fortæller os det så vi kan spise din kage hvis du ikke er der.

 

 

Jobbet:

Du kommer til at tage dig af størstedelen af vores front end-opgaver, og det er derfor vigtigt, at du kan arbejde struktureret og selvstændigt. Du vil være med til at forme og vedligeholde vores interne kodestandarder og har i høj grad indflydelse på, hvilken retning virksomheden skal drives. Opgaverne er mange og differentieret, og du vil bl.a. få lov til at arbejde med:

  • Nye teknologier og nye løsninger
  • Programmering af nye hjemmesider fra bunden ud fra design
  • Vedligeholdelse af eksisterende kode
  • Udarbejdelse af HTMl5-banners på baggrund af udleverede designs
  • Programmering af animationer på eksisterende og nye hjemmesider

 

Alle har brug for god og synlig tilstedeværelse på internettet, ikke mindst hvis man driver virksomhed. Pandi Web hjælper med at forme nye, samt tilpasse eksisterende, webløsninger, og vi går ikke på weekend, før resultatet er tilfredsstillende.

 

Med andre ord; ser du en fed hjemmeside, har vi nok kodet den, og hvis ikke, ville vi ønske, vi havde, og du kan være sikker på, at vi sveder over, hvordan vi kan overgå den næste gang.
Som programmør bliver du en del af holdet. Derfor er det vigtigt, at du kan arbejde såvel selvstændigt som på hold med andre (det er trods alt kun i tegneserier, man egenhændigt kan erobre verden).

 

Dine kvalifikationer:

En af de fantastiske ting ved Pandi Web er, at vi ikke kræver mange års erfaring for vores nye medarbejdere. Vi tror på værdien i den viden og gejst, nyuddannede kommer med, og derfor hører vi gerne fra dig, hvis du er frisk fra fabrikken.
Derudover er du komfortabel med:
– The Usual Suspects af sprog: HTML, CSS, PHP, JavaScript og SQL (you know).
– Deres afkom af systemer og frameworks, herunder Laravel, Magento og WordPress.
– Har kendskab til udvikling på mobile enheder, fordi… ja, fordi alle har dem. Vi er bl.a. begyndt at lege med AMP og Progressive Webapps
– Er ansvarlig og struktureret i dit arbejde.

 

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn i henhold til kvalifikationer.

Stillingen er på 37 timer/uge og har tiltrædelse snarest muligt. Vores kontor ligger centralt på Frederiksberg, tæt på metro og centrum. Arbejdstiden er fleksibel, men skal falde i tidsrummet 08:00-18:00, mandag-fredag.
Er du interesseret, så send din ansøgning med billede samt CV pr. mail til job@pandiweb.dk.